INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Erik Ten Hag, pus la colț de un jurnalist pentru tratamentul aplicat lui Cristiano Ronaldo: „Unul este unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, în timp ce celălalt abia a câștigat un meci în afara Olandei”

Cristiano Ronaldo și Erik Ten Hag.
FOTO: Imago
Cristiano Ronaldo și Erik Ten Hag. FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2022 10:16 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 10:44

Cristiano Ronaldo (37 de ani), fotbalistul portughez al lui Manchester United, a fost exclus din lotul grupării de pe Old Trafford după ce a refuzat să joace în meciul pe care „diavolii roșii” l-au câștigat în fața celor de la Tottenham Hotspur, scor 2-0, în etapa cu numărul 12 din Premier League. Lusitanul nu a făcut parte din lotul lui United la partida cu Chelsea de sâmbătă seară, scor 1-1. 

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur este apărat de către jurnalistul Piers Morgan (57 de ani), un bun prieten de-ai săi, alături de care a realizat mai multe interviuri. 

Mircea Lucescu, dezamăgit de propriii jucători, după un nou pas greșit în campionat: „Fără concentrare, fără curaj. Multe greșeli individuale”
UCRAINA
Mircea Lucescu, dezamăgit de propriii jucători, după un nou pas greșit în campionat: „Fără concentrare, fără curaj. Multe greșeli individuale”

Piers Morgan: „A refuzat un contract de 130 de milioane de euro pe sezon pentru a continua la Manchester United”

„Apar din ce în ce mai multe minciuni răspândite în mediul online de conducerea lui Manchester United în legătură cu Cristiano Ronaldo, numai pentru a-i face rău acestuia. Cristiano a avut pe masă un contract de 130 de milioane de euro, pentru a juca în Arabia Saudită timp de un sezon. A refuzat-o însă. 

Ten Hag încearcă să îl învețe pe Ronaldo despre standarde și valori, când el intenționat îl umilește... ce glumă bună. 

Unul este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, pe când celălalt abia poate câștiga un meci în afara Olandei”, a scris Piers Morgan, pe contul personal de Twitter. 

Cristiano Ronaldo, doar 12 meciuri jucate în acest sezon pentru Manchester United

Cristiano Ronaldo a bifat numai 12 apariții în această stagiune pentru formația din Manchester, în toate competițiile, reușind să marcheze numai două goluri și să dea o pasă de gol. 

Ibericul a punctat o dată în Premier League, în meciul câștigat de Manchester United pe terenul lui Everton, scor 2-1. Al doilea gol marcat de Cristiano Ronaldo a fost în poarta lui Sheriff Tiraspol, în faza grupelor UEFA Europa League. Englezii s-au impus la Chișinău, pe stadionul Zimbru, cu scorul de 2-0. 

VIDEO. REZUMAT. Chelsea-Manchester United 1-1

Citește și:

Mesaj înfiorător: „doamna de fier” a lui Roman Abramovich la Chelsea, amenințată! „Dacă nu dai banii, te fac eu să plătești!”

Liderul din Premier League s-a încurcat surprinzător » Avansul față de Manchester City se „topește”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bazile
bazile  •  26 Octombrie 2022, 14:32

Nu conteaza cât de mare ești, ori ai fost. Cuvântul antrenorului și disciplina. Piers Morgan e un neghiob.

Nick07
Nick07  •  24 Octombrie 2022, 12:52

Nu sunt fan Ronaldo dar ce face neica nimeni ala de antrenor cu el, nu e în regula!

Balcescu
Balcescu  •  24 Octombrie 2022, 11:20

Ceva nu este in regula cu oamenii din Olanda sau cum se mai numeste acum Tarile de jos........ Este Olanda o țara atat de importanta si respecta ea toate legile europene? Nu cumva Olanda este o țara a desfrâului cu Red district-ul eidin Amsterdam si cu toate' cafenelele'(sanchi)unde se consuma ....ce se consuma.... Nu cumva toata mafia drogurilor este concentrata in Olanda di imprejurimi ca sa poata controla tot traficul in EURO? Si cu toate astea oamenii din Olanda .......parlamentari,politicieni,guvernanti....antrenori de fotbal,manageri....samd,traiesc cu impresia ca sunt imaculati,exemplari stiu mai bine decat oricine absolut tot.......*** *** si care in forma continuată îsi bat joc de oameni valorosi si mai rau de țari ca Romania,Croația di Bulgaria . Ma intreb oare nimeni nu poate sa le aminteasca arogantilor din Olanda ca nu reprezinta mai nimic in lume si ar trebui sa-si revizuiasca fundamental atitudinea? Poate ar trebui in primul rand sa boicotam firmele din Olanda si toate produsele indiferent de natura lor economica de proveniență Olandeza!!! Hai Romania in fiecare zi!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează