INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Critici ale unei legende de la United la adresa lui Pogba: 'Nu eşti Messi să faci asta!'

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 17 septembrie 2016 16:37

Paul Scholes, una dintre legendele echipei de pe Old Trafford, a criticat prestaţiile celui mai scump jucător transferat vreodată, Paul Pogba, pentru care formația engleză a plătit 118 milioane de euro!

Fostul mijlocaş al lui United este nemulţumit de faptul că francezul încearcă să fie pe tot terenul şi nu are realizări.

După partida pierdută de "diavoli" în Europa League, cu Feyenoord, 0-1, Paul Scholes a declarat la BTSport că nu înţelege poziţia în care joacă şi care este rolul său pe teren.

"N-a avut o prestaţie prea bună până acum. Cred, totuşi, că îsi va reveni, e încă devreme. Însă nu înţeleg pe ce poziţie joacă. Are măcar una? Sau i s-a spus să joace unde vrea? Pare că uneori vrea să fie pe tot terenul. Cred că încearcă prea multe lucruri cu mingea. Vrea să depăşească câte trei, patru adversari, aleargă cu mingea la picior, însă eu cred că trebuie să se rezume la lucruri mai simple.

Nu cred că ăsta este jucătorul pe care United a vrut să-l cumpere. N-au adus un Lionel Messi care să-ţi dribleze cinci jucători. Ei au cumpărat un mijlocaş talentat care poate câştiga mingi. Are talent, viteză şi poate pasa bine", a spus englezul.

Scholes a vorbit şi despre mijlocaşul care joacă lângă Pogba, Marouane Fellaini. Acesta este de părere că United are nevoie de altceva acolo, de un jucător precum Michael Carrick care să controleze acea zonă şi să distrugă atacurile adverse. 

"Pogba are nevoie de un mijlocaş care să controleze acea zonă lângă el. Probabil vor fi nevoiţi să aducă în următoarea perioadă de transferuri un jucător de acest gen, însă, momentan, îl au pe Carrick care poate face faţă.

Ştiu că Mourinho e mulţumit cu transferurile din vară, însă cred că îi lipseşte acest jucător, de genul lui Modrici sau Kroos. Sunt de părere că Pogba ar putea evolua mult mai bine având un astfel de jucător lângă el", a mai adăugat fostul jucător de la United.

Paul Scholes a evoluat toată cariera sa doar la echipa de pe Old Trafford, reuşind să câstige numeroase trofee, printre care 11 titluri de campion în Premier League, 2 trofee Champions League şi 4 Cupe ale Angliei.

surse: independent.co.uk, transfermarkt.co.uk

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează