INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDIALUL CLUBURILOR

Cu capul în nori » Jucătorii de la Real Madrid s-au cazat la 300 de metri de sol în Japonia

Yokohama Landmark Tower oferă madrilenilor o priveliște fabuloasă, drumul cu autocarul până la stadion fiind de 16 minute +1   FOTO
Yokohama Landmark Tower oferă madrilenilor o priveliște fabuloasă, drumul cu autocarul până la stadion fiind de 16 minute

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2016 00:00

Jucătorii lui Real Madrid stau la Yokohama în a doua cea mai înaltă clădire japoneză, la unul dintre ultimele etaje (are 70 în total), situat la aproape 300 de metri de sol.

Real a fost deasupra tuturor în Europa în trecuta Ligă. Și-acum vrea să redevină și regina lumii la CM al cluburilor, aflat deja în derulare în Japonia. Pentru a se acomoda cu înălțimile, madrilenii s-au cazat în Yokohama, la luxosul hotelul turn "Royal Park", de cinci stele. Foarte aproape de cer!

Jucătorii lui Zidane se vor simți chiar la propriu cu capul în nori, în cartierul lor general. Pentru că locuiesc în a doua cea mai înaltă clădire niponă, camerele (sunt disponibile în total 603) fiindu-le repartizate în zona cuprinsă între etajele 48 și 69. Restul zgârie-norului construit în 1993 - primele 47 de niveluri - e destinat exclusiv pentru birourile de firmă și enormele spații comerciale.

Feriți de cutremure

"Galacticii" sunt în siguranță și nu au de ce să se teamă de cutremure. Hotelul are 2 amortizoare de masă pentru a absorbi vibrațiile (sistem pe principiul utilizat de mașini în Formula 1), Japonia fiind una din cele mai active zone seismice de pe glob. Și se pot relaxa la etajul 70, în grădina cu o vedere panoramică la 360 de grade, putând să admire crestele înzăpezite ale muntelui Fuji.

Joacă poimâine cu America

Real intră în competiție în semifinale. Fază în care se va duela cu campioana Americii de Nord, mexicanii de la America, învingători în "sferturi", 2-1 cu Jeonbuk Hyundai (reprezentanta Asiei). Meciul are loc joi, de la 12:30 (ora României), cealaltă semifinală, Atletico Nacional (Columbia) - Kashima Antlers (Japonia), fiind mâine, de la aceeași oră, după întâlnirea pentru locurile 5-6.

295,8metri este înălțimea "Royal Park Yokohama", hotel care are o terasă situată la 273 de metri

40de secunde fac madrilenii cu liftul până în camere, viteza maximă de urcare fiind de 45 km/h

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează