INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Dani Alves are un salariu la Barcelona mai mic decât ia Keșeru la FCSB!

Dani Alves// foto: Imago
Dani Alves// foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 13:42 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 14:20

Dani Alves (38 de ani) a revenit oficial la Barcelona și va avea cel mai mic salariu din La Liga. 

Din cauza problemelor economice ale catalanilor, fundașul brazilian va primi o sumă mică și va fi cel mai prost plătit din tot lotul Barcelonei.

Dani Alves are cel mai mic salariu din La Liga

Dani Alves va câștiga salariul minim permis de La Liga pentru un fotbalist care evoluează în primul eșalon. El va avea un venit anual de 155,000 de euro pe an, adică aproape 13,000 de euro pe lună, potrivit La Vanguardia.

Alves va avea însă bonusuri importante în cazul în care echipa obține trofee. Mai mult, deși are deja 38 de ani, fundașul are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro. Sud-americanul a semnat un contract până în vara lui 2022 și dorește să-l reînnoiască ulterior pentru a fi pregătit pentru Cupa Mondială din Qatar 2022.

Dani Alves era dispus să joace gratis la Barcelona

Cea mai nouă achiziție a Barcelonei e și cea mai surprinzătoare: Dani Alves, un jucător cu 41 titluri în carieră, era dispus să joace gratis pentru club!

Alves a vorbit despre cum se simte la revenirea la Barcelona și a dezvăluit ce a discutat cu antrenorul Xavi.

„Am vrut să revin și să ajut. Garantez că pot ajuta. Pot să-i ajut pe jucători să înțeleagă ce înseamnă Barcelona. Xavi m-a sunat să mă întrebe dacă pot da o mână de ajutor. I-am zis «E vorba de Barcelona, iar dacă Barcelona are nevoie de mine, nu mă interesează nimic. Dacă e nevoie, joc gratis. Văd eu cum o rezolv cu clubul».

Nu pot să explic ce simt. Acum sunt ca un copil, chiar dacă am 38 de ani. Sunt foarte fericit. Am venit pentru a fi din nou puternici, pentru a aduce o o energie bună. Voi respecta acest tricou, așa cum am făcut făcut-o toată viața”, a spus Dani Alves, cel care va purta numărul 8.

Dani Alves are un salariu mai mic la Barcelona decât ia Keșeru la FCSB!

Chiar daca salariile fotbaliștilor romani sunt departe de a se apropia de cele ale unor vedete internationale precum, jucătorii romani nu stau rău la capitolul finanțe în comparație cu Dani Alves.

FCSB oferă printre cele mai mari salarii din Liga 1, cel mai bine plătit jucător fiind Claudiu Keșeru (34 de ani), care încasează 25.000 de euro pe lună. Florin Tănase, Coman și Budescu încasează și ei cel puțin 20.000 de euro pe lună la vicecampioana României.

Citește și:

Acuzații grave împotriva unui fotbalist de la Real Madrid: „A lovit o femeie cu pumnul și piciorul!”

Neymar, suspectat în țara natală că s-a prefăcut accidentat: „O persoană cu durere nu dansează așa!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (5)
trink
trink  •  19 Noiembrie 2021, 21:43

la mimao nu se intoarce nimeni mocca?

robotzel
robotzel  •  19 Noiembrie 2021, 21:33
Postat de magic4ever pe 19 Noiembrie 2021, 17:29

Dani Alves din 5 prime de victorii castiga mai mult decat salariul...chiar daca are 38 de ori Alves este de 50 de ori mai fotbalist la orice ora decat Dest...este bataie de joc din partea Barcelonei sa plateasca o legenda a clubului cu un salariu asa mic de parca este de umplutura la Barcelona....Alves o sa devina titular 100% la Barcelona ca extrema dreapta sau fundas dreapa si apoi o sa primeas a un contract serios...

Tu nu ai înțeles nimic. Nu pentru toată lumea banii sunt un tel.

maradona5
maradona5  •  19 Noiembrie 2021, 20:49

Bravo Dani Alves !! In fotbalist enorm

Vezi toate comentariile (5)
Comentează