INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OMAGIU

VIDEO David Beckham, moment emoționant la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a » Nu și-a putut ascunde lacrimile, după 13 ore de așteptare: „Am avut norocul să o cunosc”

David Beckham (47 de ani) a fost extrem de emoționat în momentul în care oferea un ultim omagiu în memoria Reginei Elisabeta a II-a.
David Beckham (47 de ani) a fost extrem de emoționat în momentul în care oferea un ultim omagiu în memoria Reginei Elisabeta a II-a.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 19:47 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 19:49

David Beckham (47 de ani) a fost extrem de emoționat în momentul în care oferea un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

David Beckham nu a profitat de statutul pe care îl are în Marea Britanie. S-a înarmat cu răbdare și a stat 13 ore la coadă pentru a-și arăta gratitudinea față de Regina Elisabeta a II-a. Sicriul cu trupul neînsuflețit este depus zilele acestea la Westminster Hall.

Vizibil emoționat, fostul mare internațional englez nu și-a putut ascunde lacrimile.

David Beckham, amintiri speciale cu Regina Elisabeta a II-a

„Știam că această zi va fi una dificilă pentru întreaga națiune, pentru toată lumea. Toți simțim asta, gândurile noastre sunt alături de familia regală. E un sentiment special să te afli aici, să asculți diferite povești, să auzi amintirile oamenilor. 

Pentru mine, cel mai frumos moment a fost când am primit Ordinul Imperiului Britanic. I-am avut alături de mine pe bunici, ei m-au învățat să fiu un adevărat regalist, să iubesc familia regală. Am fost atât de norocos că am putut să fiu lângă Regină, să putem schimba câteva cuvinte. Vedem cu toții dragostea pe care o primește, cât de specială a fost”, a spus David Beckham, pentru Sky News.

Citește și alte știri din Regatul Unit:

Revine Premier League: 7 meciuri se joacă în weekend, 3 vor fi reprogramate » Programul etapei

FOTO Imagini revoltătoare la meciul lui Celtic din Liga Campionilor » Fanii scoțieni, mesaje oribile după decesul Reginei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
YATO
YATO  •  16 Septembrie 2022, 20:56

Respect.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează