INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Demaraj spre sută! » Juventus poate lua titlul 30 din istoria clubului chiar înaintea Paştilor

Cu
Cu "doppietta" de miercuri, Tevez (stînga, în duel cu Felipe) are 18 goluri, fiind liderul marcatorilor din Serie A // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 28 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 martie 2014 00:23

Ajunsă după 2-1 cu Parma la al şaptelea triumf la rînd, trupa lui Conte atacă recordul all-time de puncte, permiţîndu-şi un eşec şi o remiză în ultimele 8 etape.

Tot mai sigură de al treilea scudetto la rînd şi al 30-lea din istorie, după 2-1 împotriva Parmei, Juventus nu se mai luptă decît cu recordurile în ultimele 8 etape.

Triumful de miercuri i-a mai adus unul: nici un punct risipit acasă în primele 15 jocuri, doborînd performanţa veche de 38 de ani a lui Torino! A fost şi al şaptelea succes consecutiv în Serie A al formaţiei lui Conte, din seria pozitivă ajunsă la 22 de etape!

Obiectivul primordial al bianconerilor e demolarea bornei de 100 de puncte şi cîştigarea titlului înaintea Paştilor, adică după 34 de runde.

Întrucît majoritatea cifrelor sînt de partea lor: cel mai mare golaveraj (+47), cel mai prolific atac (67 de goluri) şi cea mai lungă secvenţă de meciuri în care au marcat (43).

7 recorduri mai poate bate Juve în acest campionat, cele mai importante fiind: 30 de victorii (are 25), 97 de puncte (are 81 şi poate face maximum 105) şi 15 succese la rînd acasă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
brian8
brian8  •  28 Martie 2014, 12:16

tipic pentru gunoaiele RUBentine! rosul nemeritat la Amauri dat imediat dupa golul inscris de Parma si penalty-ul neacordat din final, nu mai inseamna nimic ( se apropia prea mult Roma). Acum dupa cativa ani, cand lumea incepe sa mai uite ce se intampla in trecut, ati inventat treaba cu Moratti, fara nici un fel de argument si complet gratuit, de parca Moratti ar fi putut sa se atinga de Milanul lui Berlusconi, la acea vreme. Trebuie sa intelegi odata ca in istorie si chiar si in mintea multor suporteri rubentini, veti ramane cu aceasta pata si cu campionatul castigat in 2007.. in B!!! Specialilor ce sunteti, mai faceti ceva si prin Europa.. cum ar fi o TRIPLA! Forzzza Inter!

drughi009
drughi009  •  28 Martie 2014, 09:18

juventus va lua titlul 32 , 30 s-a luat acum 2 sezoane .........................parodia farsopolli creata de mumia moratti in combinatie cu gazzetta , si alte persoane din figc .........................alta poveste

Vezi toate comentariile (2)
Comentează