INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  QATAR

Diogo Jota, ultimul mare absent la Mondial: „Visul meu s-a spulberat” » Lista absenților și a celor incerți pentru Qatar. Nume importante!

Diogo Jota a suferit o ruptură musculară la Liverpool, Foto: Getty Images
Diogo Jota a suferit o ruptură musculară la Liverpool, Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 16:29 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 16:41

Diogo Jota (25 de ani), atacantul portughez, a suferit o ruptură musculară la Liverpool și nu va mai juca în acest an. Pierdere pentru Portugalia la turneul final care începe peste o lună.

Cu doar o lună înainte de primul meci al Mondialului, selecționerul portughez Fernando Santos a primit o veste care îl afectează chiar mai rău decât pe Jurgen Klopp, la Liverpool.

Diogo Jota, care ar fi putut fi titular la turneul final din Qatar, s-a accidentat la ultimul meci din Premier League, 1-0 cu Manchester City, a părăsit terenul pe targă și leziunea musculară îl va ține mai multe luni în afara terenului.

Guvernul a aprobat proiectul de aproape 100 de milioane de euro pentru noul stadion „Gheorghe Hagi” din Constanța
STADION
Guvernul a aprobat proiectul de aproape 100 de milioane de euro pentru noul stadion „Gheorghe Hagi” din Constanța

Jurgen Klopp: „E păcat și pentru Jota, și pentru Portugalia”

„O seară atât de bună pe Anfield s-a încheiat pentru mine în cel mai rău mod. În ultimul minut, unul dintre visurile mele s-a spulberat”, a comentat atacantul în vârstă de 25 de ani. „Voi fi suporter din afară, pentru club și pentru țară, lupt să revin cât mai repede”.

Managerul lui Liverpool îl avertizase deja pe Fernando Santos că accidentarea suferită de Jota e gravă. „Va rata Mondialul. E păcat și pentru el, și pentru Portugalia”, declarase Klopp într-o conferință de presă.

Lusitanii nu sunt singurii care pierd un jucător important pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022. L'Equipe a alcătuit lista absenților și a celor incerți.

ABSENȚI ÎN QATAR

  • N'Golo Kante (Franța). Micuțul mijlocaș al lui Chelsea a făcut recidivă la mușchii ischiogambieri, o altă ruptură. A fost operat și va lipsi patru luni.
  • Reece James (Anglia). Alt jucător al lui Chelsea s-a accidentat, fundașul dreapta la genunchi. Va avea nevoie de minimum două luni de pauză și va evolua din nou la începutul lui 2023.
  • Ronald Araujo (Uruguay). Fundașul central a suferit o leziune la aductorii piciorului drept la amicalul naționalei, 0-1 cu Iran, pe 23 septembrie. A fost supus unei intervenții chirurgicale, nu va juca mai devreme de ianuarie.
  • Georginio Wijnaldum (Olanda). Mijlocașul Romei știa încă din august că Mondialul vine prea repede pentru el. Suferise o fractură de tibie la antrenament.

INCERȚI PENTRU QATAR

Cursă contracronometru

  • Paul Pogba (Franța). Operat la menisc, jucătorul a reluat antrenamentele la Juventus, dar nu se pregătește încă la fel ca toți coechipierii. Și mijlocașul trebuie să fie atent, o recidivă acum ar fi termina orice discuție despre Qatar.
  • Richarlison (Brazilia). Accidentat în meciul cu Everton, atacantul lui Tottenham a apărut în cârje. Are o leziune musculară la gambă.
  • Leroy Sane (Germania). Extrema lui Bayern s-a ales la partida împotriva lui Freiburg cu o ruptură la coapsa stângă. Leroy va fi indisponibil trei săptămâni.
  • Koke (Spania). Și căpitanul de la Atlético are probleme. Tot o accidentare musculară, a anunțat clubul madrilen după jocul cu Bilbao.
  • Paulo Dybala (Argentina). A simțit o înțepătură în coapsă exact când a executat un penalty la Roma, pe 9 octombrie. Posibil să reintre chiar la startul Mondialului.

VIDEO. De ce a ratat România calificarea la Campionatul Mondial din 1982

Citește și:

Spaimă teribilă pentru un star de la Milan: casa lui a fost prădată de hoți

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Supersonick13
Supersonick13  •  19 Octombrie 2022, 23:53

Am auzit ca Italia are cei mai multi 23 de jucatori :))))

88gore88
88gore88  •  19 Octombrie 2022, 21:18

Dar Stanciu,Stanciu joaca?Am auzit ca isi face transplant de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează