INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - MAN. UNITED 1-0

Dirty Mou » Tactica distructivă folosită de Mourinho în meciul cu Chelsea: ”Ăsta nu-i fotbal!”

Darmian s-a numărat și el printre
Darmian s-a numărat și el printre "călăii" lui Hazard (în prim-plan)

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2017 00:00

Managerul lui United e acuzat că și-a pus jucătorii să-l măcelărească pe Hazard prin rotație. ”Ăsta nu-i fotbal!”, îl atacă omologul Antonio Conte.

Eșecul de pe Stamford Bridge (0-1), fostul său templu, l-a scos pe Jose Mourinho din Cupa Angliei și l-a aruncat direct în boxa acuzaților. "Procurorii" sunt redutabili: Graham Poll, fost arbitru internațional, și Antonio Conte, managerul lui Chelsea. Victima, Eden Hazard. Dosarul, beton!

Inamicul numărul unu

Poll și-a amintit că în 2015, când era la Chelsea, Mourinho le-a cerut arbitrilor să-l protejeze pe rafinatul mijlocaș belgian. Luni seară, în schimb, l-a transformat în "inamicul numărul unu și și-a instruit jucătorii să-l trateze ca atare. Iar ei l-au faultat prin rotație, ca să evite astfel o posibilă eliminare".

Herrera eliminat, Rojo a scăpat

Dar cu arbitrul Michael Oliver, doar lui Rojo i-a mers. Apărătorul lui United l-a călcat pe Hazard cu crampoanele, când acesta era căzut la pământ. A scăpat nepedepsit. Însă Ander Herrera a ajuns la cabine după două faulturi asupra belgianului amendate cu "galben" (20, 35).

"A încasat tot timpul"

Rămași în inferioritate, oaspeții au capitulat în minutul 51, gol Kante, iar la final, managerul lui Chelsea, Antonio Conte, l-a atacat și el pe Mourinho: "Vreme de 20 sau 25 de minute, lui Hazard i-a fost imposibil să joace fotbal. A început prin a încasa lovituri și a sfârșit încasând lovituri. Tactica asta, de a-ți intimida adversarul lovindu-l repetat, pentru mine nu există. Ăsta nu-i fotbal! Asta nu poate fi o strategie de joc!".

Pogba peste Kante? Cifrele îl contrazic pe Jose

Mourinho n-a pierdut luni doar pe gazon, ci și în fața ziariștilor. La conferința de presă, managerul lui United a afirmat că Pogba a câștigat duelul mijlocașilor defensivi cu Kante: "A fost de departe cel mai bun". Însă cifrele celor doi, adunate de jurnaliștii britanici, arată că mijlocașul lui Chelsea a fost omul serii.

6faulturi dure au comis jucătorii lui Man. United asupra lui Hazard

75de faulturi a suportat belgianul în acest sezon. Cel mai agresat jucător din Premier și al 8-lea în top 5 campionate Europa

Kante Termen de comparație Pogba
90 Minute jucate 90
1 Goluri 0
70 Total pase 27
59 Pase reușite 20
4 Pase-cheie 0
14 Dueluri 22
78,6% Dueluri câștigate 27,3%
14 Posesie pierdută 21

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează