INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Domino cu antrenori » Mourinho pleacă la PSG, Klopp vine la Real, Zola spre Chelsea, Petkovici la Dortmund

Jose Mourinho (dreapta) şi urmaşul său pe banca Madridului blanco: Jurgen Klopp // Foto: Reuters
Jose Mourinho (dreapta) şi urmaşul său pe banca Madridului blanco: Jurgen Klopp // Foto: Reuters

Articol de , - Publicat vineri, 18 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 22:27

Vara va fi foarte agitată pe băncile marilor cluburi europene, Gazzetta dello Sport prezentînd mutările cu cele mai mari şanse de a se realiza.

Sfîrşitul sezonului va declanşa sarabanda schimbărilor de antrenori în Europa. Şi nu la nivel mic. Cele mai mari cluburi se pregătesc de mutări importante la vară. Una mai interesantă ca alta.

E aproape sigur că Jose Mourinho (49 de ani) va părăsi Realul în iunie. Unde se va îndrepta? Majoritatea surselor indică Paris Saint-Germain drept noua sa echipă. Cu un salariu de 15 milioane de euro, 5 în plus faţă de cît primea pe "Bernabeu".

În locul său la Madrid? Surpriză! Florentino Perez, preşedintele clubului blanco, cere spectacol după plecarea lui Mourinho şi îl vrea pe Jurgen Klopp (45 de ani), creatorul Borussiei dublă campioană a Germaniei. Ar fi încă un neamţ pe banca lui Real după 15 ani, de la Liga Campionilor cîştigată de Heynckes în 1998.

Dacă se desparte Klopp de Dortmund, favorit pentru locul liber de la BVB devine croatul de origine bosniacă Vladimir Petkovici (49 de ani). Actualul antrenor al lui Ştefan Radu la Lazio e considerat tehnicianul revelaţie din Serie A.

Şi va mai fi un scaun gol: Rafa Benitez şi-ar lua zborul din schema lui Chelsea, iar patronul Abramovici ar risca pe mîna italianului Gianfranco Zola (46 de ani). Cel mai bun stranier din istoria clubului londonez este pregătit pentru marea provocare. Watford, locul 6 (de play-off) în liga secundă engleză, e doar o trambulină.

551947-mutari-antrenori.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Ianuarie 2013, 09:27

Mourinho poate sa faca orice ...inclusiv sa mai ramana doi ani la Real...este un antrenor mult prea mare sa poata fi anticipat ...daca totusi va ajunge in vara la PSG aceasta este pura coincidenta ...nu este decat nimereala a broscarilor ...una care are foarte mici sanse sa se intample .

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Ianuarie 2013, 08:22

la chelsea vine dan petrescu

flo_ax
flo_ax  •  18 Ianuarie 2013, 07:20

Mai gazetarii lui peste, Mourinho daca va pleca, va merge in Anglia. City sau Chelsea (nu e exclus United, depinde de starea de sanatate a lui Sir). Benites nu face mai nimic la Chelsea, City s-o fi saturat de Mancini in Europa. La PSG Ancelotti are mega contract, beeeton, plus ca e favorit la titlu, iar in UCL inca nu se stie. Daca va prinde o semifinala ceva, nu-l mai urnesti de acolo

Vezi toate comentariile (3)
Comentează