INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Mandat pentru fostul jucător al lui Mircea Lucescu » Condițiile în care poate fi arestat

Mandat pentru  Douglas Costa. Foto: Imago Images
Mandat pentru Douglas Costa. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 12:52 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 13:25

Douglas Costa, jucătorul lui LA Galaxy, a fost condamnat la un an de închisoare pentru restanțe la plata pensiei alimentare. Tribunalul din Porto Alegre a emis și un mandat pe numele său, dar nu poate fi reținut decât dacă revine în Brazilia.

Un tribunal din Porto Alegre a emis un mandat de arestare pe numele fotbalistului brazilian Douglas Costa. Motivul? Restanțe la plata pensiei alimentare stabilite în instanță pentru cei doi copii ai săi, de 3, respectiv 5 ani, din prima căsnicie. 

Problema? Fostul atacant al lui Mircea Lucescu la Șahtior joacă pentru Los Angeles Galaxy, în MLS, și poate fi arestat și încarcerat doar dacă se întoarce acasă. El a fost condamnat la un an de închisoare.

Doi foști antrenori de la FCSB, pe lista clubului din SuperLigă
ANTRENORI
Doi foști antrenori de la FCSB, pe lista clubului din SuperLigă

Mandat pentru Douglas Costa

Mandatul împotriva jucătorului în vârstă de 32 de ani a fost emis vinerea trecută, dar a devenit public abia marți. Avocații săi au făcut deja apel la verdict. 

Lucescu l-a luat pe Costa de la Gremio, în 2010, cu doar 8 milioane de euro. Iar 5 ani mai târziu l-a vândut lui Bayern, cu 30 de milioane. Însă, în Bundesliga, el n-a convins. Iar munchenezii l-au cedat lui Juventus, în 2017. Mai întâi sub formă de împrumut, apoi definitiv, în 2018, pentru 40 de milioane de euro.

Douglas Costa a pierdut 53 de milioane la cota de piață

Din 2020, Costa a fost numai pe drumuri. Traseul: Bayern - Juve - Gremio - Los Angeles - Gremio - Juventus - Los Angeles. 

Cota de piață i-a scăzut dramatic, cu fiecare sezon care a trecut, iar de la 55 de milioane de euro, în 2018, a ajuns acum la numai 2 milioane!

Mandat pentru fostul jucător al lui Mircea Lucescu » Condițiile în care poate fi arestat
Douglas Costa în tricoul lui LA Galaxy. Foto: Instagram

VIDEO. Mircea Lucescu: „Douglas Costa nu putea să facă o preluare”

Citește și:

Nume important pentru banca CFR-ului: a câștigat campionatul în acest sezon și a fost propus în Gruia

Ratează barajul pentru Conference? Dan Petrescu, reclamat la Comisii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  31 Mai 2023, 14:04

Sa vezi editorial ce o sa tranteasca maestrul Ioanitoaia cand s-o retrage Douglas Costa. O sa-l infiereze cu manie proletara mai ceva ca pe marele Pele. Cum si-a permis sa divorteze de mama la copii si sa nu plateasca pensie alimentata?! Netrebnicul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează