INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

După Mou, Ancelotti! » Preşedintele lui Real are înlocuitor pentru Mourinho

Mourinho l-a învins de două ori pe Ancelotti în 2010, la Inter - Chelsea, în
Mourinho l-a învins de două ori pe Ancelotti în 2010, la Inter - Chelsea, în "optimile" Ligii: 2-1 şi 1-0 // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 decembrie 2012 19:48

Aflat într-o situaţie extrem de dificilă la PSG, antrenorul italian (53 de ani) va prelua la vară echipa madrilenă. Varianta de rezervă e Joachim Low, selecţionerul Germaniei.

Situaţia lui Jose Mourinho la Real e limpede: la vară va pleca, după 3 ani pe "Bernabeu". Cine îl va înlocui? Florentino Perez are deja un nume.

Marca susţine că antrenorul ales de preşedintele blanco este Carlo Ancelotti, pe care Perez l-a mai curtat în 2008. Atunci, mutarea nu s-a realizat, italianul a mai rămas un sezon pe banca lui Milan, înainte de a porni aventura europeană, la Chelsea (2009-2011) şi PSG (din 2011).

Acum însă, zilele lui Ancelotti la Paris sînt numărate, proprietarii qatarieni ai roş-albaştrilor putînd să-l demită oricînd din cauza jocului slab şi a locului 4 din Ligue 1. Se desparte de PSG şi acceptă oferta Madridului.

Dacă nu, Perez mai are o variantă: neamţul Joachim Low (52 de ani), selecţionerul Germaniei din 2006, admirat de preşedintele lui Real pentru stilul său ofensiv pe care îl imprimă "naţionalei" alb-negre.

"Eu nu sînt Tito. Îţi smulg capul!"
Conflictele lui Mourinho la Madrid sînt interminabile. În week-end, la Real - Atletico 2-0, s-a certat pe marginea terenului şi cu "Mono" Burgos, secundul în vîrstă de 43 de ani al lui Simeone. După o discuţie aprinsă, fostul portar argentinian s-a apropiat de banca madrilenă, ameninţîndu-l pe antrenorul portughez: "Eu nu sînt Tito! Îţi smulg capul!".

În vara lui 2011, în returul Supercupei Spaniei, Mou i-a băgat degetele în ochi lui Tito Vilanova, atunci asistentul lui Guardiola la Barca.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
robertino2
robertino2  •  05 Decembrie 2012, 15:16

Mourinho e singurul care poate tine piept Barcelonei. 10 ani nu va mai lua Real campionatul.

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  05 Decembrie 2012, 12:41

Theodoare, îți dau un pont. Nu desfaceți șampaniile în redacție, Mou nu pleacă nicăieri. Vă comportați ca Geoană la alegeri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează