INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Echipa din spatele campionilor! » Află cine se ocupă de transportul celor 1.680 de kilograme de material

Lista materialelor pe care Barcelona le transportă la fiecare voiaj
Lista materialelor pe care Barcelona le transportă la fiecare voiaj

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 iulie 2011 21:43

Delegaţia catalană în turneele din Germania şi Statele Unite cuprinde 132 de persoane, dintre care numai 28 sînt jucători.

Dacă în spatele unui bărbat de succes se află întotdeauna o femeie puternică, se poate spune că în spatele unei echipe de top stă întotdeauna o altă echipă. Mult mai numeroasă, ce are grijă ca vedetelor să nu le lipsească absolut nimic. Cel mai bun exemplu, campioana Europei, FC Barcelona.

Catalanii au încheiat miercuri seară, cu triumful de la Munchen (2-0 cu Bayern în finala Audi Cup), prima etapă a unui lung voiaj care va continua în Statele Unite. Un voiaj în care au plecat de acasă cu nu mai puţin de 1.680 de kilograme de materiale (vezi infografia), dar şi cu o armată de oameni: 132 la număr, dintre care numai 28 sînt jucători.

Cu excepţia rudelor, a amicilor, a celor mai fideli suporteri şi a jurnaliştilor invitaţi de club, restul reprezintă o veritabilă maşinărie, ce trebuie să meargă ceas 24 de ore din 24. Ei organizează totul pînă în cele mai mici amănunte. Inclusiv ordinea în avion e dinainte stabilită: pe locurile din faţă stau conducătorii, apoi, atenţie!, vin cei doisprezece juniori de la Academie (Cantera) şi abia spre coada avionului se regăsesc vedetele.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează