INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ten Hag pune piciorul în prag în „cazul Ronaldo”: „Ne facem planuri cu Cristiano. NU este de vânzare!”

Cristiano Ronaldo // Foto: Getty Images
Cristiano Ronaldo // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 11 iulie 2022 15:51 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 16:10

Erik Ten Hag, managerul olandez proaspăt instalat la United, spune că Cristiano Ronaldo va rămâne gruparea din Manchester, deși admite că n-au vorbit după ce atacantul portughez de 37 de ani a anunțat public că vrea să plece.

Tema Ronaldo rămâne fierbinte la Man. United. În timp ce echipa se află în Bangkok, unde mâine va disputa un amical cu Liverpool, portughezul lipsește. Din motive personale. N-a fost nicio zi la pregătiri cu Erik ten Hag, după ce a anunțat public că vrea să plece. 

Managerul olandez a abordat prima oară subiectul la conferința de presă în Thailanda și a fost ferm în privința jucătorului: „Plănuim acest sezon cu Cristiano și punct. Abia aștept să lucrez cu el. Nu e de vânzare și rămâne în vederile noastre. Vrem să avem succes împreună.”

Erik Ten Hag despre întâlnirea cu Ronaldo: „O conversație bună”

Mesajul ar trebui să ajungă și la Ronaldo, pentru că fostul tehnician al lui Ajax a recunoscut că n-au vorbit de când a apărut eventualitatea despărțirii. „Ne-am întâlnit înainte și chiar pot confirma că a fost o conversație bună, dar rămâne între noi”, a explicat ten Hag. 

Numai că nimeni nu știe dacă CR7 va ajunge în Australia, la a doua etapă a turneului, și cu ce chef vine din vacanța prelungită. „După Pogba și Cavani, United nu își permite să-l piardă, căutându-i înlocuitor cu mai puțin de o lună înaintea startului stagional!”, scrie Daily Mail.

Rio Ferdinand vorbește de frustrarea lui Cristiano Ronaldo la United: „Nici nu știe cum sună imnul Europa League”
ANGLIA
Rio Ferdinand vorbește de frustrarea lui Cristiano Ronaldo la United: „Nici nu știe cum sună imnul Europa League”

Ten Hag vrea întăriri la mijloc și-n atac

Mai ales că, în afară de Tyrell Malacia, ten Hag nu a făcut niciun transfer, proiectatele achiziții ale lui Frenkie de Jong, Christian Eriksen și Lisandro Martinez fiind încă la stadiul de negocieri: „Echipa este bună și are un potențial uriaș, însă vrem să aducem jucători noi potriviți. Avem nevoie de întăriri la mijloc și în atac, sezonul viitor fiind lung și neobișnuit”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Discrepanță mare între fotbaliștii români și cei din Ungaria: cel mai bine plătit român nici nu se compară la câștiguri cu starurile naționalei maghiare

Voilà Pogba! Francezul s-a întors oficial la Juventus și i-a provocat pe fani: „Sunteți gata? Am revenit. Pentru a câștiga!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close