INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Everton se întăreşte serios în această vară! Rooney e aproape de o revenire

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 17:11

Everton este una dintre cele mai active formaţii pe piaţa transferurilor din Premier League şi Europa.

"Caramelele" au plătit deja aproximativ 100 de milioane de euro pentru a cinci jucători în această vară, dar pregătesc lovitura decisivă prin readucerea lui Wayne Rooney, puştiul plecat la 18 ani pe Old Trafford.

Formaţia antrenată de Ronald Koemann i-a transferat în această vară pe Jordan Pickford, de la Sunderland, 28, 5 milioane de euro, Michael Keane, de la Burnley, pentru o sumă asemănătoare, Davy Klassen, de la Ajax Amsterdam, 29 de milioane de euro, Henry Onyekuru, de la Eupen, în schimbul a opt milioane de euro şi Sandro Ramirez, de la Malaga, pentru şase milioane de euro.

Rooney, 31 de ani, a decis să nu meargă cu Manchester United în turneul din Statele Unite şi este pregătit de o revenire la Everton.

Starul englez a plecat în 2004 de la Everton la United, în schimbul a 37 de milioane de euro şi are şanse mari să se întoarcă acasă.

Conform jurnaliştilor de la The Sun, Koeman i-a pregătit un salariu de 12 milioane lire sterline pe an şi un contract pe două sezoane.

Rooney a fost integralist în doar 12 partide din ultimul sezon şi este decis să plece de la United din cauza relaţiei tensionate pe care o are cu Jose Mourinho.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  06 Iulie 2017, 08:42
Postat de para.para pe 05 Iulie 2017, 23:20

Cand auzi cate milioane (peste 100 milioane) a cheltuit o echipa de pluton fie ea si din Anglia, te gandesti cum o promoveaza gigistii de la hartia asta pe fcsb cu transferuri de 500 mii - 1 milion.

Ce a vrut sa spuna prostul din tine,numai tu stii!ce te f pe tine grija de steaua,nu stiu,dar probabil esti caine prost!

para.para
para.para  •  05 Iulie 2017, 23:20

Cand auzi cate milioane (peste 100 milioane) a cheltuit o echipa de pluton fie ea si din Anglia, te gandesti cum o promoveaza gigistii de la hartia asta pe fcsb cu transferuri de 500 mii - 1 milion.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează