INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Există plan B, dacă Ancelotti nu vine » Florentino Perez ar putea miza pe antrenorul momentului pentru a cuceri "La Decima"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 22 mai 2013 15:21

Real Madrid e în căutarea unui nou antrenor, după despărţirea de portughezul Jose Mourinho şi vrea să rezolve problema cît mai curînd.

Pentru că venirea italianului Carlo Ancelotti e incertă din cauza faptului că şeicii de la PSG nu ar vrea să-l lase să plece, Florentino Perez are pregătit un plan B, după cum anunţă marca.com.

Jupp Heynckes, antrenorul de 68 de ani al lui Bayern Munchen, care va părăsi campioana Germaniei în această vară, lăsîndu-i locul fostului tehnician al Barcelonei, Josep Guardiola, e tentat de o nouă aventură la Madrid, formaţie pe care a mai pregătit-o în sezonul 1997-1998.

În precedentul mandat în capitala Spaniei, Heynckes a adus Liga Campionilor Realului, după o pauză de 32 de ani, dar a fost demis la finalul acelui sezon, pentru că a terminat doar pe locul doi în campionatul spaniol, la 11 puncte în spatele Barcelonei. Şi atunci, ca şi acum, Jupp a fost a doua opţiune pentru madrileni, care nu reuşiseră să îşi asigure serviciile lui Ottmar Hitzfeld.

Heynckes ar putea bifa "tripla" în Germania, în actualul sezon, dacă Bayern Munchen se impune şi în finala Ligii Campionilor, contra Borussiei Dortmund, şi în finala Cupei Germaniei, contra lui Stuttgart. Deşi declarase că se va retrage din antrenorat, acum pare dornic să continue.

Enrique Reyes, impresarul tehnicianului neamţ, a fost văzut vineri dimineaţă la birourile stadionului "Santiago Bernabeu", însă şi-a motivat prezenţa declarînd că a mers să ia nişte bilete pentru finala Cupei, care s-a disputat în acea seară, între Real Madrid şi Atletico, şi cîştigată de echipa lui Diego Simeone.

Heynckes e deranjat de felul în care a fost tratat de conducerea din Munchen, care s-a grăbit să-şi asigure serviciile lui Guardiola imediat cum el a anunţat că doreşte să se retragă, şi şi-ar fi dat deja OK-ul madrilenilor în cazul în care opţiunea numărul 1, Ancelotti, nu va semna.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (17)
idol
idol  •  22 Mai 2013, 19:33
Postat de cpt.ahab pe 22 Mai 2013, 17:03

Uh! Am intrat plin de nerabdare sa citesc articolul, gandindu-ma ca Realul il va alege pe Reghe, pentru ca stiam ca el e antrenorul momentului. Dar... n-a fost sa fie. Nu vrea sa-i dea drumul, probabil, managerului momentului!

tu citesti stirile doar pentru ca te astepti sa fie despre sau legate de Steaua?

idol
idol  •  22 Mai 2013, 19:31

jenanta situatia pentru Real sa apeleze la planul B. vrei sa fii cel mai bun, iti intra direct PLANUL INITIAL.

talpaiadului
talpaiadului  •  22 Mai 2013, 18:59
Postat de cpt.ahab pe 22 Mai 2013, 17:03

Uh! Am intrat plin de nerabdare sa citesc articolul, gandindu-ma ca Realul il va alege pe Reghe, pentru ca stiam ca el e antrenorul momentului. Dar... n-a fost sa fie. Nu vrea sa-i dea drumul, probabil, managerului momentului!

Reghe nu e de Madrid, mai bine sa-l ia pe Stratila de la Dinamo sa-l rupa pe Messi, asa ar castiga Realul campionatul indiferent de antrenor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează