INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Finalul unei ere la Manchester City!? Aguero, gata să ajungă în Serie A

Sergio Aguero
Sergio Aguero

Articol de - Publicat luni, 12 octombrie 2020 18:11 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 18:55

Sergio Aguero (32 de ani), atacantul lui Manchester City, ar putea ajunge la Inter Milano vara viitoare, după expirarea actualului contract.

Înțelegerea argentinianului cu City expiră pe 30 iunie 2021 și, deocamdată, Aguero nu ia un calcul o eventuală prelungire. Având în vedere că jucătorul ar putea fi adus cu cost zero, mai multe echipe încearcă deja să-l ademenească. Potrivit presei din Italia, Inter este dispusă să-i ofere lui Aguero un contract pe doi ani cu opțiunea de prelungire pe încă un an, plus un salariu anual de opt milioane de euro.

Chiar dacă au existat multe speculații în privința revenirii în Argentina, cel mai probabil la primul său club, Independiente, Antonio Conte îl vrea cu orice preț pe Aguero la Inter. Mai ales că există posibilitatea ca Lautaro Martinez să ajungă la Barcelona, echipă care l-a dorit și în această vară.

254 de goluria reușit Sergio Aguero în 370 de meciuri pentru Manchester City

Viitorul lui Lautaro la Inter, incert

Multe vor depinde de ceea ce se întâmplă cu Lautaro Martínez. Agentul său insistă că jucătorul este încă pe piață, spunând recent: „Nu ne-am așezat să discutăm despre reînnoirea contractului”. Dacă Lautaro pleacă, atacantul pentru care City a plătit aproape 40 de milioane de euro în urmă cu 9 ani este prima alegere a lui Conte care îl înlocuiește.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Premier League se opune proiectului propus de Liverpool și Manchester United: „Ar fi un dezastru ireparabil”

E iminent! Ladislau Boloni, la un pas să semneze cu un club european mare aflat într-o situație dificilă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează