INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Fostul director general al federației cere 2,5 milioane de euro despăgubiri pentru concediere: „Au spus că sunt un monstru!”

Florence Hardouin // Foto: Imago
Florence Hardouin // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 20:09 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 21:59

Florence Hardouin, suspendată în ianuarie din postul de director general al forului francez de fotbal, confirmă că a făcut infarct când a aflat că a fost dată afară: „Am fost devastată de veste. Mi-a fost teamă că voi muri”. A depus plângere împotriva fostului președinte, Noel Le Graet, acuzându-l de hărțuire sexuală.

Până pe 11 ianuarie, Florence Hardouin a fost director general al federației franceze de fotbal (FFF). În acea zi, a căzut odată cu președintele FFF, fiind suspendată, la fel ca Noel Le Graet.

Florence Hardouin: „Cuvântul infarct provoacă frică”

În interviul acordat L'Equipe, cea care a fost prima femeie aleasă în Comitetul Executiv UEFA (în 2016) a dezvăluit suferința provocată de decizia forului parizian împotriva ei.

„Eram pe stradă și am aflat de suspendarea mea din presa online. Șocul emoțional a fost foarte puternic. Nu înțelegeam ce se petrece cu mine. Simțeam durere în piept și o căldură mă copleșea. Cunoscându-mi corpul, am realizat totuși că e ceva grav. La spital, mi-au spus că am suferit un infarct”, și-a amintit aceasta. 

„Am fost devastată de veste. Cuvântul infarct provoacă frică. Poate să pară o prostie ce zic acum, dar mi-a fost teamă că voi muri. M-am gândit la copiii mei, la familie, la cei dragi”.

Marco Verratti este cu bagajele făcute » După 11 ani, PSG se va despărți de internaționalul italian la vară
FRANȚA
Marco Verratti este cu bagajele făcute » După 11 ani, PSG se va despărți de internaționalul italian la vară

Florence Hardouin: „M-au acuzat și că i-am oferit un contract lui Zidane pe la spatele selecționerului”

Florence a confirmat că a făcut plângere împotriva lui Noel Le Graet, pentru hărțuire sexuală și morală. Și a dat în judecată federația franceză pentru decizia de a o concedia, cerând o despăgubire de 2,5 milioane de euro.

„Toate aceste atacuri îndreptate împotriva mea m-au durut. M-au acuzat și că m-am dus să-l văd pe Zinedine Zidane pentru a-i oferi un contract pe la spatele selecționerului Didier Deschamps, însă nu aveam atâta putere”, a mai spus Hardouin.

Florence Hardouin: „Mă transformă într-o persoană odioasă și brutală?”

„Au spus despre mine că sunt un monstru. E adevărat, sunt exigentă. La fel, e corect că am impus ambiții înalte, dar mă asigurasem că sunt posibile. Când a trebuit să iau decizii dificile, le-am luat. Toate aceste lucruri mă transformă într-o persoană odioasă și brutală? Am defecte ca toată lumea, dar, sincer, nu sunt monstrul prezentat de unii". 

Ar fi trebuit să-l denunț pe președintele Le Graet mai demult, trebuia să am acest curaj. Dar mi-a fost teamă să o fac. Îmi era frică și că îmi voi pierde postul.

- Florence Hardouin

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Șoc în Anglia! Ivan Toney, unul dintre golgheterii Premier League a fost suspendat 8 luni » A încălcat regulile antipariuri de 232 de ori!

Un nume important din fotbal acuză: „Argentina a fost ajutată pentru a fi campioana lumii” » Țintele sunt Messi și FIFA

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  18 Mai 2023, 08:18

...eu cred ca o sa castigi in instanta ...vei fi despagubita...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează