INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STADIOANE

GALERIE FOTO NEBUNIE! Cum ar arăta cele mai tari stadioane ale lumii create de Inteligența Artificială » Stadionul-vultur al celor de la Benfica e ULUITOR

FOTO: Instagram @433 +20   FOTO
FOTO: Instagram @433

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 09:00 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 10:07

Chat GPT, inteligența artificială, a recreat cele mai reprezentative stadioane ale lumii. Imaginile spectaculoase au făcut înconjurul internetului imediat.

„Santiago Bernabeu”, Camp Nou, Allianz Arena, Emirates Stadium, La Bombonera sau Parc des Princes sunt doar unele dintre stadioanele regândite de Inteligența Artificială. Totuși, cele mai spectaculoase stadioane sunt cele ale celor doi coloși portughezi Benfica și Porto, Da Luz și Dragao.

GALERIE FOTO. Cele mai tari stadioane pentru echipele de club create de Inteligența Artificială

San Siro (AC Milan)/ foto: Instagram @433
Alianz Arena (Bayern)/ foto: Instagram @433
Dragao (Porto)/ foto: Instagram @433
Santiago Bernabeu (Real Madrid)/ foto: Instagram @433
Emirates Stadium (Arsenal)/ foto: Instagram @433
+16 FOTO

Interesant e faptul că Chat GPT a ales un element reprezentativ pentru fiecare echipă în design-ul stadioanelor. De exemplu, „dragonii” de la Porto au lângă stadion doi dragoni uriași, iar „tunarii” de la Arsenal au două tunuri care împrejmuiesc Emirates. Impresionant e și Da Luz, stadionul celor de la Benfica.

A intervenit și umorul în cazul Allianz Arena, stadionul lui Bayern. Un pahar uriaș de bere este lângă stadion, aceasta fiind băutura emblemă a Bavariei.

GALERIE FOTO. Chat GBT a creat de la zero și marile stadioane ale naționalelor

Egipt
Africa de Sud
Anglia
Japonia
SUA
+5 FOTO

Dar Chat GPT nu s-a oprit aici. Inteligența Artificială a creat de la zero stadioane naționale pentru unele dintre cele mai importante țări din lume. Design-ul  mult diferit față de ce prezintă realitatea. La fel ca la stadioanele echipelor de club, Chat GPT a gândit arenele în funcție de specificul țărilor respective.

De exemplu, stadionul Egiptului e în mijlocul deșertului, înconjurat de piramide și cu Sfinxul la una dintre peluze. O arenă care ar da altă greutate echipei lui Mohamed Salah.

Și stadionul Italiei are caracteristici istorice. Arena e în formă ce Coloseum, una dintre construcțiile reprezantative ale țării, acolo unde în vremea Imperiului Roman aveau loc lupte între gladiatori. Și India are un stadion impresionant, cu un tigru uriaș la una dintre peluze. Pe același model a fost conceput și stadionul Spaniei, cu un taur ca figură reprezentativă, cu trimitere la celebrele coride.

Asia e reprezentată și de Japonia, al cărui stadion e vegheat de un samurai uriaș gata de atac.

Citește și:

După „cazul Boloca”, FRF e aproape să dea o mare lovitură! Căpitanul lui Bayern vrea la naționala României
ROMÂNIA
După „cazul Boloca”, FRF e aproape să dea o mare lovitură! Căpitanul lui Bayern vrea la naționala României
Final dramatic în Israel - Elveția » Rezultat bun pentru România + clasamentul grupei
PRELIMINARII
Final dramatic în Israel - Elveția » Rezultat bun pentru România + clasamentul grupei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
dangerd
dangerd  •  16 Noiembrie 2023, 21:19

De ce are sfinxul 3 picioare?

mr90
mr90  •  16 Noiembrie 2023, 13:07

O aiureala

buuuuuuuu
buuuuuuuu  •  16 Noiembrie 2023, 12:24

fdaca stadioanele celor din Portugalia si Anglia le-a facut cu imaginile emblelelor ( vulturul, dragonul, etc ) de ce cel al lui MILAN si inter nu l-a facut cu dracusorul milanist si/s-au sarpele interist? Ce " prostie artificiala " mai e si asta...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează