INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STAGIU VESEL

FOTO Glume la Şahtior: Dentinho făcut cu ouă şi cu făină de ziua lui

Așa a arătat Dentinho de ziua lui +10   FOTO
Așa a arătat Dentinho de ziua lui

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2012 17:16

În stagiul din Dubai, jucătorii lui Şahtior muncesc, dar se şi distrează. Un moment vesel l-a prilejuit Dentinho. Acesta a împlinit 23 de ani, iar chiar în ziua aniversară colegii s-au distrat copios pe seama lui.

Dacă la micul dejun a scăpat simplu, cu strîngeri de mînă şi diverse urări, atacantul brazilian a păţit-o rău pe teren, la antrenament. Sosit bine înarmat, compatriotul Luiz Adriano l-a luat prin surprindere atacîndu-l cu ouă crude. Multe, toate sparte în cap. Dentinho a ţinut la glumă: acesta este un mod relativ obişnuit în Brazilia de a celebra un sărbătorit.

”Războiul” nu se terminase însă. Nici n-a apucat să se cureţe de ouă că Dentinho s-a trezit din nou atacat, cu făină! Arăta ca un tort, în rîsetele tuturor. Abia atunci a avut răgaz şi s-a dus să se spele cum trebuie, cu ajutorul celor din staff.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează