INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

FOTO Pep nu scapă de baie! » Sărbătoare în stil Bayern! Guardiola, ”prizonierul” lui Ribery la duşul cu bere

Guardiola e
Guardiola e "arestat" de Ribery, strîmbă din nas la vederea halbei, dar nu mai poate evita dușul

Articol de - Publicat luni, 19 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 18 mai 2014 22:23

Francezul l-a ţinut strîns pe antrenorul catalan, în timp ce Van Buyten i-a turnat o halbă cu bere pe cap.

Pe Borussia, Pep Guardiola a reuşit s-o surprindă. Dar după ultimul fluier al finalei n-a mai găsit antidot şi la ofensiva propriilor jucători. Franck Ribery l-a luat prin surprindere, imobilizîndu-l, iar Van Buyten i-a făcut catalanului o nouă baie de bere.

Exact ca la sărbătoarea titlului, cînd Pep a primit "botezul" de la Jerome Boateng. Iniţial n-a avut nimic împotrivă, "dacă asta e tradiţia mă supun", dar apoi, la conferinţa de presă, a mărturisit că "berea este rece şi te ustură ochii".

Totuşi, mai bine un asemenea duş decît un nou eşec, după acela cu Real (0-1 şi 0-4) din semifinalele Ligii. Guardiola n-a reuşit să repete "tripla" predecesorului Heynckes, din 2012-2013, însă la primul sezon pe banca lui Bayern e bun şi eventul: "A fost cel mai greu an din scurta mea carieră de antrenor. Dar am ieşit cu capul sus".

4 trofee a cîştigat Guardiola în primul său an pe banca lui Bayern: campionatul şi Cupa Germaniei, Supercupa Europei şi Mondialul cluburilor

"Avem un antrenor genial. A reuşit să transforme un sezon bun într-unul foarte bun" (Karl-Heinz Rummenigge, director executiv Bayern)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează