INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PAPARAZZI

FOTO Relaxare şi refacere în stilul caracteristic » Imagini incredibile cu Mario Balotelli din vacanţă

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 10:35

Mario Balotelli se reface în stilul caracteristic după Campionatul Mondial din Brazilia. Atacantul italian a fost surprins în ipostaze incredibile.
Aflat la Miami alături de logodnica sa, Fanny Neguesha, Balotelli s-a lăsat fotografiat pe balconul hotelului fumînd nestingherit. Imaginile au fost publicate de englezii de la Daily Mail.

Viciul fotbalistului de 23 de ani e cunoscut.

Pe vremea cînd juca la Manchester City, Balotelli a fost fotografiat în mai multe rînduri fumînd, obicei la care nu a renunţat.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
razvan.rock
razvan.rock  •  07 Iulie 2014, 17:04

Ce dracu' face?...Fumeaza...indiferent ce se spune despre el,e un fotbalist f bun....din pacate,nu a fost in cea mai buna forma in Brazilia...'macaronarii' pe el se bazau...

steaua.libera
steaua.libera  •  07 Iulie 2014, 14:47

Total neprofesionist. Mi-e si greata cand vad un fotbalist platit cu multe milioane pe an care nici macar nu se chinuie sa-si ascunda neprofesionalismul.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  07 Iulie 2014, 13:18
Postat de adi_stelistul pe 07 Iulie 2014, 13:14

Prin 1991 venise Steaua sa joace un meci la Cluj. Eram mai multi stransi acolo in fata hotelului Sport din Cluj sa-i vedem pe stelisti (eu eram student in anul 2). Coboara Dan Petrescu din hotel, urca in autocar si, asteptandu-si colegii si antrenorul (Jenei) ... isi aprinde o tigara. In autocar, da! :-)

Am spus-o nu ca sa-l defaimez pe Petrescu ci ca sa arat ca daca un om serios ca el a mai avut scapari in tinerete, probabil ca si Balotelli isi va reveni cu timpul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează