INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

FOTO Van der Sar reîncărcat » Surpriza lui De Boer la Ajax: directorul de marketing e în mare formă! :)

Van der Sar reuşeşte să agaţe o minge imposibilă +4   FOTO
Van der Sar reuşeşte să agaţe o minge imposibilă

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 ianuarie 2013 21:39

Aflat la Rio de Janeiro cu "lăncierii", fostul goalkeeper al lui Ajax şi Man. United a fost cel mai bun la turneul de fotbal-volei.

Atenţie, stelişti! Ajax l-ar putea trece pe lista UEFA pe Edwin van der Sar pentru "16-imile" Europa League :)! La 42 de ani, fostul mare portar, numit director de marketing cu şanse de a deveni în curînd preşedintele "lăncierilor", nu are un kilogram în plus de cînd s-a retras vara trecută de la Man. United şi pregătirea fizică e excelentă. Zilnic aleargă 14 kilometri, antrenîndu-se pentru maraton.

Van der Sar a urmat echipa în cantonamentul din Rio de Janeiro şi, vineri, a fost cel mai valoros la turneul de fotbal-tenis organizat pe plajă de roş-albi. Făcînd show la fileu pe Copacabana!

Ar fi şi acum o variantă mai bună decît actualul număr 1 al lui Ajax. De erorile lui Kenneth Vermeer ar putea profita însă roş-albaştrii pe 14 şi 21 februarie.

"Pleacă 3, dar în vară"
Antrenorul Frank de Boer a confirmat că Ajax nu se va despărţi de nici unul dintre jucătorii săi de bază în această iarnă, deşi există o avalanşă de oferte. "În vară, nu vom mai putea rezista. Probabil că vor pleca trei oameni de forţă. Eriksen, Siem de Jong şi Alderweireld. De aceea, va trebui să ne asigurăm înlocuitorii", a declarat tehnicianul în vîrstă de 42 de ani.

"I-am pus să gîndească"
În acelaşi interviu din De Telegraaf, De Boer a vorbit despre cantonamentul de la Rio. "Nu e ideal, dacă ne gîndim la călătoria lungă şi la temperatura ridicată, aici fiind vară. Însă şedinţele de teambuilding şi de pregătire fizică au fost foarte bune. Iar discuţiile cu jucătorii, de două ori pe zi, mi-au plăcut şi mai mult. Am făcut o analiză a atuurilor şi punctelor noastre nevralgice. I-am pus pe băieţi să gîndească şi au avut o reacţie interesantă. Am creat un grup foarte omogen".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  13 Ianuarie 2013, 02:31

Van der Sar este unul dintre cei mai mari portari ai tuturor timpurilor si chiar la varsta asta ar face fata la orice echipa din lume.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează