INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Furia Roja face 13.700 km pentru un amical la Puerto Rico » Barcelona critică: "Un amical absurd"

Amicalul Spaniei cu Puerto Rico a stîrnit reacţii negative printre cluburile din Spania
Amicalul Spaniei cu Puerto Rico a stîrnit reacţii negative printre cluburile din Spania

Articol de - Publicat sambata, 11 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 august 2012 19:06

Federaţia de la Madrid e acuzată de Barcelona şi de presa catalană că pune interesele sale comerciale înaintea sănătăţii jucătorilor, chiar înaintea debutului La Liga.

În săptămîna în care cluburile se pregătesc de startul în La Liga, programat pe 18 august, federaţia spaniolă duce "naţionala" în Porto Rico! Un voiaj transoceanic de 13.758 kilometri, dus-întors, în trei zile şi jumătate. Luni sînt convocaţi jucătorii şi în aceeaşi zi se pleacă spre San Juan, unde miercuri se dispută amicalul cu reprezentativa centramericană.

Cele mai lovite sînt Real şi Barcelona, ce dau grosul efectivului. Ambele revin din voiaje obositoare în week-end, Real Madrid din SUA, Barca de la Bucureşti, şi trebuie să-şi lase internaţionalii iar la avion.

"Nu e OK să-i văd pe băieţi din nou la faţă abia joi seară, cînd duminică debutăm cu Sociedad!", s-a plîns antrenorul Vilanova. Iar jurnalul catalan Sport îi ţine isonul: "E un amical absurd. Ca de obicei, Federaţia pune interesele sale comerciale mai presus de sănătatea jucătorilor".

Doar Real, care joacă tot duminică, cu Valencia, a ales un ton mai moderat: "Alegerea nu e cea mai fericită. Ne aşteaptă un derby şi ar fi fost bine să-l pregătim aşa cum se cuvine".

2 milioane de euro va încasa federaţia spaniolă pentru amicalul de miercuri cu "naţionala" Puerto Rico

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sasquatchro
sasquatchro  •  11 August 2012, 10:32

Intr-adevar o mare prostie, atata oboseala pentru un amical cu o echipa de 2 lei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează