INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  QATAR

GALERIE FOTO Vă mai aduceți aminte de Elton, omul adus de MM la Steaua? S-a schimbat radical și duce o viață de lux după 10 ani la arabi

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 11:20

Ajuns la 30 de ani, Elton Xavier Gomes duce o viață de șeic la arabi, unde se apropie de al 10-lea sezon.

A jucat prima dată 2 ani la Al Nassr, apoi un an la Dubai Club, apoi încă unul la Al Wasl, iar ultimii 5 i-a petrecut la Al Fateh.

Acum evoluează la Mesaimeer, în Qatar, la o formație nou promovată, care are doar 18 ani de existență.

Micuțul mijlocaș trecut pe la Steaua s-a schimbat mult în ultimii ani. S-a umplut de tatuaje și nu ezită să se laude pe Instagram cu pozele în care arată ce fel de viață duce. 

Elton a jucat la Steaua în primăvara sezonului 2006/2007, marcând un singur gol pentru roș-albaștri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
para.para
para.para  •  03 Decembrie 2016, 19:45

SOC! SOC! SOC! O tara intreaga (romanika) e in stare de SOC! Ieri Emegara nu se mai oprea din sevilismul inventat de ghesp fata de fcsb si jiji, iar azi acelasi ghesp nu a mai inventat nici o lauda a piticului asta de Elton la adresa lui fcsb si a lui jiji.

brancusi
brancusi  •  03 Decembrie 2016, 16:07

Intr-adevar cocalar maxim,dar stai si te intrebi daca arabii au ceva in capatanile alea...Cat priveste averea,80% dintre baschetbalistii din NBA,care aduna pe parcursul carierelor zeci de milioane de dolari,in cca 5 ani dupa retragere raman muritori de foame.Ca sa nu mai spun ca Bjorn Borg,un tip mult mai celebru si inteligent decat personajele astea,a facut praf si el vreo 200 de milioane de dolari...

ando89
ando89  •  03 Decembrie 2016, 15:35

Băiat fin, da' n-are sacourile mulate și tronul suflat cu aur al lui jiji. Iar reghe îl bate la garaj. Nu știu în rest, că băiatu pare mic, da' vioi:))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează