INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Galezii au vrut să-l pună selecţioner pe Giggs. S-a opus Ferguson

Ferguson vrea să-l aibă în continuare elev pe Giggs
Ferguson vrea să-l aibă în continuare elev pe Giggs

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2012 15:11

Ryan Giggs a fost soluţia-surpriză la care s-au gîndit conducătorii federaţiei din Ţara Galilor pentru funcţia de selecţioner, vacantă după sinuciderea lui Gary Speed. Şi au trecut repede la acţiune. L-au contactat pe mijlocaşul de 38 de ani, iar acesta nu a refuzat ferm. A zis că are contract cu Manchester United şi nu poate pleca orişicum.

Decizia era la Alex Ferguson, doar el putea să-l elibere pe Ryan. Iar managerul ”diavolilor” nu a vrut să o facă. ”Nici nu intră în discuţie ca Giggs să ne părăsească. Nici nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Este jucătorul nostru, aici rămîne”, a răspuns pe un ton ridicat scoţianul.

El este cel ce l-a lansat la United pe Giggs. Galezul a ajuns în ”Old Trafford” în 1987, iar la echipa mare a debutat în 1990. În pofida vîrstei sale,  se preconizează prelungirea contractului cu încă un sezon. Cum n-au reuşit să-l obţină, oficialii de la Cardiff tratează cu Chris Coleman, fost jucător la Fulham şi Coventry.

 


A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
kily
kily  •  11 Ianuarie 2012, 15:30

mizerabil gest! a uitat mosu' cum a ajuns la Man Utd... si cine era atunci...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close