INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Gennaro Gattuso, interviu savuros pentru Milan Channel: "Cum m-am făcut de rîs în faţa Romei şi a lui Bayern" :D + poveşti cu Pippo Inzaghi, Clarence Seedorf şi Carlo Ancelotti

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 29 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 29 mai 2014 15:58

Gennaro Gattuso e înnebunit după AC Milan, iar în 1999, cînd a semnat cu formaţia rossonera declara că şi-a îndeplinit cel mai frumos vis din copilărie. A jucat 13 ani în tricoul "diavolului milanez" şi a părăsit echipa cu ochii în lacrimiA mai jucat un sezon la FC Sion, după care a pus ghetele în cui.

"Rino" a acordat un amplu interviu pentru Milan Channel, preluat de Gazzetta dello Sport. Iată cele mai interesante declaraţii:

"Provin dintr-o familie care iubeşte AC Milan. Cînd eram la Salernitana şi clubul se înţelesese deja cu AS Roma pentru a mă vinde, tata m-a luat să discutăm şi şi-a impus punctul de vedere. Mi-a spus că trebuie să merg la Milan, chiar şi pentru mai puţini bani, aşa că toată afacerea cu Roma a căzut. În 2006 (anul scandalului Calciopoli), l-am sunat pe Galliani, i-am zis că rămîn şi în B.

Cîţiva ani mai tîrziu, trebuia să merg la Bayern, îmi dădusem cuvîntul nemţilor. S-a întîmplat însă ceva: am intrat la ora 12:00 ziua în sediul lui Milan şi am ieşit la 9 seara, m-am închis în camera trofeelor timp de 3 ore cu tata şi cu Galliani. M-am făcut de rîs în faţa nemţilor pentru că n-am putut să mă despart de Milan!".

Prietenul Inzaghi i-a furat ghetele :D
Gattuso e foarte bun prieten cu Pippo Inzaghi încă dinainte ca amîndoi să evolueze pentru Milan. Inzaghi urmează să fie instalat pe banca rosonerrilor. Fostul mijlocaş defensiv al Milanului şi-a amintit un episod amuzant:

"Pippo mi-a furat ghetele cînd eram la naţională. Într-o zi a dat gol cu ele şi apoi nu mi le-a mai dat înapoi :D Am devenit foarte buni prieteni. Ne telefonam de multe ori şi el voia să vină la Milan. I-am zis lui Galliani şi el a fost de acord să-l cumpere. Inzaghi îşi făcea CD-uri pentru a studia adversarii, uneori făcea asta zile la rînd.  Ştia totul, era un bolnav de fotbal!

Toţi credeau că Pippo e doar norocos, dar la el a fost mereu vorba despre inteligenţă şi pregătire. Tocea casetele, îşi studia adversarii în detaliu, ştia totul despre ei, era obsedat!".

"Noi, nu Barcelona!"
"Ancelotti a construit Milanul în jurul lui Pirlo, a fost vorba de o intuiţie de zile mari. A fost o binecuvîntare şi pentru mine, îi pasam mingea şi ştiam că e totul în regulă. Cînd a venit Seedorf, am înţeles rapid că era la un alt nivel, încă de la antrenamente auzeai un zgomot al balonului diferit şi am ştiut atunci că noi am adus ceva nou fotbalului, nu Barcelona din ultimii ani. Noi jucam pentru antrenor, pentru că ştia să se facă iubit, ştia să ne emoţioneze".

9 goluri a marcat Gattuso în cele 335 de meciuri jucate pentru AC Milan

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
eagleye
eagleye  •  29 Mai 2014, 21:40
Postat de enache13 pe 29 Mai 2014, 17:50

Inca sunt fotbalisti, daca aduni o echipa din asta "old boys" garantat spargi norma in Liga 1.

De retrogradat nu retrogradeaza sigur si ar fi si niste meciuri super spectaculoase.

eagleye
eagleye  •  29 Mai 2014, 21:39
Postat de merkurial20 pe 29 Mai 2014, 18:19

FAZA CU INZAGHI CU CASETELE NU MA ASTEPTAM...

Nici eu. Ma asteptam sa fie mai mult un Claudiu Raducanu al lor.

merkurial20
merkurial20  •  29 Mai 2014, 18:19

FAZA CU INZAGHI CU CASETELE NU MA ASTEPTAM...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează