INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NORVEGIA

Gest impresionant făcut de Haaland pentru prima sa echipă: câți bani a cheltuit atacantul lui Manchester City

Erling Haaland, atacantul lui Manchester City. Foto: Imago Images
Erling Haaland, atacantul lui Manchester City. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 11:42 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 12:13

Erling Haaland (23 de ani), atacantul lui Manchester City, a plătit 12.000 de euro pentru deplasarea fanilor lui Bryne la Kristiansand, unde diseară vor asista la meciul din play-off-ul de promovare în prima ligă cu Start.

Erling Haaland nu a uitat de unde a plecat și a făcut un gest frumos pentru suporterii care l-au susținut între 2015 și 2017, când era numai un junior. 

Golgheterul norvegian s-a oferit să achite costul deplasării pentru 200 de fani ai lui Bryne, echipă aflată acum în Adeccoligaen (liga secundă), dornici să asiste pe viu diseară la meciul cu Start contând pentru play-off-ul de promovare în Tippeligaen.

Deplasare de 200 km la Kristiansand

Potrivit postului TV2, norvegianul de 23 de ani care a bifat 16 meciuri la Bryne a anunțat că va plăti și mai mult dacă e nevoie și dacă susținătorii primei sale echipe vor merge într-un număr mai mare. 

Haaland va suporta și costurile deplasării cu autocarul și biletele la meciul de diseară de la Kristiansand, oraș situat la circa 200 de kilometri de Bryne. 

Astfel și suporterii cu posibilități financiare mici vor avea ocazia să-și încurajeze formația favorită, care s-a clasat pe locul al șaselea în sezonul regulat, în timp ce Start a terminat pe locul 5.

"Este fantastică inițiativa lui Erling"

Directorul de marketing al lui Bryne FK a salutat gestul frumos făcut de internaționalul norvegian, care a mai evoluat în țară la Molde, înainte de a se transfera în 2019 în Austria, la RB Salzburg:

„Este fantastic că vom avea posibilitatea de a trimite cât mai mulți fani la Kristiansand", a declarat Bjorn Hagerud Roken pentru postul de televiziune citat mai sus. 

Și purtătorul de cuvânt al clubului a mulțumit pentru inițiativa lăudabilă a actualul campion al Europei. "Este o veste foarte bună că Haaland va sponsoriza călătoria suporterilor noștri, este ceva care va fi apreciat de toți cei care sunt alături de Bryne", a spus Ole Morten Hobberstad.

570.000de euro a plătit Erling Haaland în 2022 pentru a le dărui ceasuri foștilor săi colegi de la Borussia Dortmund, ca gest de despărțire înaintea plecării la Manchester City

Citește și

Un jucător al lui Nice, arestat pentru filmulețul postat pe rețelele sociale. De ce a fost acuzat africanul
FRANȚA
Un jucător al lui Nice, arestat pentru filmulețul postat pe rețelele sociale. De ce a fost acuzat africanul
Pandemia i-a distrus cariera! Ce star din Serie A a căzut în depresie. „Arăta ca un manechin”, spune antrenorul său
ITALIA
Pandemia i-a distrus cariera! Ce star din Serie A a căzut în depresie. „Arăta ca un manechin”, spune antrenorul său

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează