INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Guardiola, 19 trofee ca antrenor, 17 ca jucător, dezvăluie secretul succeselor sale: ”Nu alerg după titluri. Vreau să fiu iubit”

Articol de - Publicat joi, 25 iunie 2015 00:00

Antrenorul lui Bayern a explicat că toate triumfurile sale n-ar însemna nimic fără dragoste și a povestit cum a motivat un jucător oferindu-i ”afecțiune și încredere”

Prezent la aniversarea a 50 de ani de "Ampans", o organizație ce se ocupă cu integrarea în societate a copiilor cu dizabilități, Guardiola și-a uimit asistența: "Vreau să fiu iubit. Asta-mi doresc de la viață și de la munca mea. Nu alerg după titluri". Tocmai el, cu 17 trofee cucerite ca jucător și 19 ca antrenor?!

Totul a devenit însă limpede cînd Pep a povestit cum a reușit să scoată maximum de la un jucător: "Avea calități, însă nu dădea gol. Dar după ce-am stat de vorbă la o cafea, despre viață în general, în următorul meci a înscris două". Explicația transformării lui: "I-am oferit afecțiune, încredere și asta l-a motivat suplimentar".

"Cînd îl lași pe bancă, un jucător crede că nu-l placi. Nu se gîndește că poate fi o decizie tactică. Trebuie să-i arăți mereu că-l apreciezi"
Pep Guardiola, antrenor Bayern

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  25 Iunie 2015, 09:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează