INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Prima antrenoare din istoria fotbalului englez masculin » Ce echipă a preluat

Hannah Dignley, numită pe banca tehnică a lui Forest Green Rovers. 
Foto: Twitter @ Forest Green Rovers
Hannah Dignley, numită pe banca tehnică a lui Forest Green Rovers. Foto: Twitter @ Forest Green Rovers

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 19:31 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 21:13

Hannah Dingley (39 de ani) a fost numită antrenoarea echipei Forest Green Rovers, formație care la sfârșitul sezonului trecut a retrogradat din liga a treia în liga a patra engleză. Astfel, aceasta a devenit prima femeie care este antrenorul principal al unei echipe masculine, în istoria fotbalului englez. 

Hannah Dingley, antrenoare galeză care deține licența UEFA PRO, este cea care va conduce de pe banca tehnică destinele echipei Forest Green Rovers sezonul viitor în League Two, liga a patra din Anglia, au anunțat „verzii”, pe contul de Twitter. 

Șoc pe piața media: n-au prelungit contractul pentru drepturile TV și nu mai transmit Supercupa și alte două competiții! » Ce alternativă au abonații
SUPERCUPA
Șoc pe piața media: n-au prelungit contractul pentru drepturile TV și nu mai transmit Supercupa și alte două competiții! » Ce alternativă au abonații

Hannah Dingley, prima antrenoare din fotbalul englez masculin

La conferința de prezentare ca antrenor al clubului Forest Green Rovers, Hannah Dingley a declarat, potrivit cotidianului spaniol Marca: „Este un moment special pentru lumea fotbalului. 

Sunt fericită și mulțumită că mi s-a oferit oportunitatea de a antrena această echipă”. 

„Hannah Dingley se aliniază valorilor clubului nostru”

Despre numirea lui Hannah Dingley a vorbit și Dale Vince, patronul lui Forest Green Rovers din anul 2010. 

„Am ales-o pe Hannah pentru că a făcut o treabă foarte bună la academia clubului nostru, dar și pentru că se aliniază valorilor clubului nostru. 

Alegerea noastră transmite un mesaj și către lumea sportului. Această numire a fost făcută pe merit și marchează o nouă eră în lumea fotbalului”, a precizat acesta, potrivit sursei citate anterior. 

Hannah Dingley și-a început cariera de antrenor în 2011, la academia lui Notts County. La clubul Forest Green Rovers a ocupat mai multe poziții, printre care șefă a academiei și manager interimar. A mai fost și antrenor secund la echipele Shepshed Dynamo și Gresley. 

Citește și: 

Galatasaray și-a anunțat lotul de 31 de jucători pentru stagiul din Austria » Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Dan Petrescu, după a doua victorie consecutivă în campionatul din Coreea: „Aș fi fost mai mulțumit dacă nu am fi primit gol”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  08 Iulie 2023, 21:49

Asta era buna la echipa lui cici...)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează