INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Galatasaray și-a anunțat lotul de 31 de jucători pentru stagiul din Austria » Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Olimpiu Moruțan face parte din efectivul lui Galatasaray. Foto: Facebook
Olimpiu Moruțan face parte din efectivul lui Galatasaray. Foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 16:48 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 20:21

Olimpiu Moruțan (24 de ani) face parte din efectivul lui Galatasaray pentru stagiul din Austria, în timp de Alexandru Cicâldău (26 de ani) a fost lăsat la Istanbul.

Una caldă, alta rece pentru jucătorii români de la Galatasaray. Campioana Turciei și-a anunțat lotul pentru cantonamentul pe care îl va face din Austria și între cei 31 de convocați nu este decât unul singur. Olimpiu Moruțan l-a convins pe antrenorul Okan Buruk și are șanse mari să fie păstrat în efectivul „Cim Bom Bom” pentru sezonul viitor.

În schimb, Alex Cicâldău nu s-a remarcat și rămâne să se pregătească la Istanbul, alături de Ogulcan Caglayan, Taylan Antalyali, Eren Aydin, Suleyman Luş, Emirhan Kayar și Ali Yeşilyurt, după cum anunță azi cotidianul turc Fanatik.

Controversă uriașă, cu Dinamo Kiev, Fener și viitoarea echipă a lui Mutu în prim-plan: „Ajutați criminalii să continue recolta sângeroasă. Banii v-au lăsat fără onoare și conștiință!”
ACUZAȚII
Controversă uriașă, cu Dinamo Kiev, Fener și viitoarea echipă a lui Mutu în prim-plan: „Ajutați criminalii să continue recolta sângeroasă. Banii v-au lăsat fără onoare și conștiință!”

Toți jucătorii au revenit după împrumut la Galatasaray

Olimpiu Moruțan a adunat 36 de meciuri în tricoul italienilor de la Pisa în sezonul trecut (campionat plus Cupă). 

A marcat 6 goluri și a dat 8 pase decisive, dar cifrele sale n-au fost suficiente ca Pisa să activeze clauza de achiziționare de 5,5 milioane de euro. 

„N-a fost activată nicio opţiune de cumpărare pentru jucătorii împrumutaţi”, a declarat Dursun Ozbek, președintele lui Galatasaray, potrivit publicației turce Milliyet.

Alexandru Cicâldău așteaptă alt împrumut

De partea cealaltă, Alexandru Cicâldău a jucat 30 de partide în stagiunea trecută pentru Al Ittihad Kalba. Fostul fotbalist de la CS Universitatea Craiova a punctat de 5 ori și a pasat decisiv în 7 rânduri. 

Nici clubul din Emiratele Arabe Unite n-a vrut să-l oprească, returnându-l la Istanbul, și acum Cicâldău se așteaptă să fie trimis din nou sub formă de împrumut.

FCSB l-a vândut acum doi ani pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray cu 4,2 milioane de euro, în timp de Alex Cicâldîu a fost cedat de CS Universitatea Craiova cu 6,5 milioane de euro.

VIDEO. Olimpiu Moruțan: „Sper să aveți mai multă încredere în mine”

Citește și:

Confirmare de la Baku: „Acord oficial între Mutu și Neftchi”

Alexandru Chipciu surprinde: „Mă bucur că Dinamo a promovat”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  08 Iulie 2023, 20:20

Scorpie, ai un "schumb" în articol.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează