INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

VIDEO HOP! Gerard Pique, la fel ca Emil Boc » „A dispărut” la un eveniment de promovare din Mexic

Prezent în Mexic la un eveniment de promovare al competiției „Kings League”, Gerard Pique (36 de ani) a luat o căzătură zdravănă.
Prezent în Mexic la un eveniment de promovare al competiției „Kings League”, Gerard Pique (36 de ani) a luat o căzătură zdravănă.

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 20:23 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 20:24

Prezent în Mexic la un eveniment de promovare al competiției „Kings League”, Gerard Pique (36 de ani) a luat o căzătură zdravănă.

Gerard Pique continuă extinderea „King League”, competiția care a strâns 90.000 de spectatori pe Camp Nou în luna martie. Marți, fostul fundaș al Barcelonei s-a deplasat în Mexic, pentru o întâlnire cu investitorii, dar și cu starurile care promovează turneul, printre ei James Rodriguez sau Chicharito.

VIDEO. Gerard Pique, „dispărut” în timpul unui eveniment din Mexic 

La capătul discursurilor, Pique s-a îndreptat către un fan care dorea un autograf pe tricou. Atent la telefon, Gerard a dispărut într-o gaură din podea, adâncă de peste 2 metri, informează Marca.

Toți cei din jur au privit panicați momentul, inclusiv cei din staff-ul evenimentului.

Pique a avut puterea să glumească: „M-am dat puțin în spectacol. Am aterizat în picioare!”.

Gerard Pique, ca Emil Boc

În noiembrie 2003, un moment asemănător s-a petrecut și în România, la oră de maximă audiență, în emisiunea moderată la Antena 1 de regretatul Andrei Gheorghe.

Emil Boc, actualul primar al orașului Cluj-Napoca, a intrat în platou, a făcut un pas în spate și a căzut de la o înălțime de peste doi metri.

HOP! Gerard Pique, la fel ca Emil Boc » „A dispărut” la un eveniment de promovare din Mexic

Ce este Kings League, competiția înființată de Gerard Pique

  • Meciurile se joacă între ianuarie și iulie, la start fiind 12 echipe, conduse de streameri.
  • Fiecare președinte de club și-a ales jucătorii, printr-un draft la care au participat aproape 13.000 de oameni.
  • Cei 10 jucători ai fiecărei echipe au contracte plătite de firma Kosmos, deținută de Pique. Cei mai mulți dintre ei sunt jucători de fotbal în sală, dar sunt și nume celebre precum Saviola, Raul Tamudo, Ricardinho sau Capdevila.
  • Meciurile au două reprize de câte 20 de minute. Sunt transmise live pe contul de Twitch al fiecărui conducător de club, iar fiecare analizează meciul în direct
  • Arbitrii și antrenorii au microfoane
  • Fiecare antrenor poate folosi în orice moment un card special, care-i oferă echipei sale un anumit avantaj, precum un penalty pe loc, să anuleze un cartonaș, să elimine un adversar pentru două minute sau ca următorul gol înscris să valoreze dublu
  • Începuturile de meci au loc cu toți jucătorii aflați pe linia porții. În momentul fluierului, aceștia aleargă spre mingea care stă la mijloc. Practic, posesia este disputată în acele momente.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Dan Petrescu, cea mai clară victorie pe banca lui Jeonbuk » Ce a remarcat după rezultatul din Liga Campionilor Asiei: „Asta mi-a plăcut!”

Newcastle o amenință pe Milan cu un proces „de milioane” în cazul „Tonali”!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close