INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

I se cer 39 de milioane. Oferă Fiscului doar 3! » Diego Maradona se plînge la Parlamentul European: ”Nu sînt evazionist! N-am păcălit pe nimeni”

Maradona e susţinut în acest caz de deputatul italian Crescenzio Rivellini (PDL, partidul lui Berlusconi) // Foto: Reuters
Maradona e susţinut în acest caz de deputatul italian Crescenzio Rivellini (PDL, partidul lui Berlusconi) // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 februarie 2014 22:43

Argentinianul, 53 de ani, susţine că "nu am 39 de milioane de euro. Nu i-am avut niciodată. Nu eu sînt vinovat, ci impresarul meu şi fostul preşedinte al lui Napoli".

"Oricînd vin în Italia, sînt urmărit. Nu sînt evazionist, n-am păcălit pe nimeni, n-am furat, n-am nimic de ascuns. Vreau să mă întorc la Napoli ca o persoană curată", a protestat Diego Maradona.

Celebrul "butoiaş atomic" a făcut recurs la sediul italian al Parlamentului European împotriva hotărîrii Fiscului peninsular, care îi cere 39 de milioane de euro.

"Nu pot plăti această sumă, nu am avut niciodată 39 de milioane. Dacă s-a greşit în cazul meu, vreau o sancţiune simbolică, pentru că nu eu sînt vinovat. Eu am jucat fotbal la Napoli, Ferlaino şi Guillermo Coppola, fostul preşedinte al clubului şi impresarul meu, s-au ocupat de contracte. Pot să plătesc maximum trei milioane de euro".

7 ani a jucat Maradona la Napoli, între 1984 şi 1991, cîştigînd cinci trofee

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
madskills
madskills  •  17 Februarie 2014, 10:47

Poti sa-l acuzi de orice pe Maradonna, in afara de faptul ca era capabil de asemenea inginerii financiare. Omul in afara de fotbal unde este zeu, are mintea unui copil de 10 ani. Popescu in schimb a facut cu buna stiinta magariile de care este acuzat.

vladb9
vladb9  •  16 Februarie 2014, 22:53

la cata coca inhala cu siguranta l-au pacalit

maistor_kokir
maistor_kokir  •  16 Februarie 2014, 10:48

Guillermo Coppola l-a furat la bani pe butoias ca un "frate" adevarat :)) ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează