INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Iago Aspas l-a făcut praf pe „central” după Celta Vigo - Real Madrid 1-2: „Mai trebuia doar să dicteze și al patrulea penalty și să-l bată chiar el”

Iago Aspas l-a ironizat pe Pablo Gonzalez Fuentes pentru cele trei penaltyuri date lui Real: „Mai trebuia doar să-l dicteze și pe al patrulea și să-l bată chiar el”.  // foto: Imago
Iago Aspas l-a ironizat pe Pablo Gonzalez Fuentes pentru cele trei penaltyuri date lui Real: „Mai trebuia doar să-l dicteze și pe al patrulea și să-l bată chiar el”. // foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 03 aprilie 2022 12:31 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2022 16:58

Iago Aspas nu s-a ferit să-l atace pe arbitrul Pablo Gonzalez Fuentes pentru maniera în care a condus partida dintre Celta Vigo și Real Madrid, scor 1-2. „Centralul” a acordat trei penalty-uri pentru madrileni.

Benzema a ratat o lovitură de la 11 metri, dar nu a contat în rezultatul final de pe tabelă.

Real a trecut peste corecția încasată în El Clasico și a luat toate punctele din deplasarea de la Vigo, păstrându-și avansul confortabil de la șefia La Liga. 

Duelul cu Celta, scor 2-1, a fost însă plin de tensiune, suspans și marile controverse legate de arbitraj. Pentru că liderul s-a impus de la 11 metri și a stârnit furia suporterilor și a jucătorilor galicieni. De vină au fost deciziile lui Pablo Gonzalez Fuentes, care a indicat de trei ori punctul cu var în favoarea lui Real Madrid.

Iago Aspas l-a făcut praf pe arbitru după Celta Vigo - Real Madrid 1-2: „Mai trebuia doar să dicteze și al patrulea penalty și să-l bată chiar el”

„Mai trebuia numai să îl dicteze și pe al patrulea și să îl bată chiar el. A părut că și-a dorit să vadă un hattrick din partea lui Benzema și că asta a vrut să se întâmple”, l-a ironizat Iago Aspas pe „central”.

Cel puțin două dintre loviturile de pedeapsă au părut a fi ușor fluierate, după contacte minime în careul gazdelor, VAR-ul nefăcând decât să confirme deciziile de la centru și să inflameze spiritele pe Balaidos. Astfel că fanii au ajuns să scandeze în repriza secundă la fiecare pătrundere a madrilenilor în careu „penalty, penalty!”.

Gol anulat cu VAR

Același Iago Aspas a fost sancționat cu ofsaid la faza golului anulat lui Galhardo (40) la 0-1 (îl incomodează pe Alaba să respingă de pe linia porții), după intervenția VAR, și iarăși în teren și în tribune au fost proteste vehemente. 

Celta a egalat totuși după pauză prin Nolito, dar a înclinat balanța sarabanda penalty-urilor executate de Benzema, care l-a ratat pe al doilea. Dituro a ghicit colțul și a parat a patra oară de la 11 metri în acest sezon, record al clubului.

La Vigo, Real Madrid n-a avut antrenor pe bancă

La Vigo, practic Real Madrid nu a avut antrenor. Carlo Ancelotti a rămas la Madrid, izolat acasă, cu Covid-19, iar fiul Davide a fost pe bancă doar cu numele. Pentru că preparatorul fizic nu are încă licența UEFA Pro, acesta nu putea fi trecut ca principal și s-a ridicat destul de rar să dea indicații jucătorilor madrileni. Astfel că pe foaie a reapărut Abian Perdomo, șef la Academia „albilor”. Totuși, Ancelotti jr ar putea fi suspendat dacă arbitrul a notat când se manifesta pe margine.

10 penaltyuria avut Real Madrid în favoarea sa în acest campionat, cele mai multe din LaLiga, cu două peste Valencia și trei mai multe decât Barcelona

Pentru mine contează victoria, nu contează dacă o merit sau nu. Sunt un câștigător, îmi place să câștig și mă duc acasă distrus. Am jucat bine, dar nu am luat niciun punct. 

- Iago Aspas, căpitan Celta

VIDEO La Liga: Celta Vigo 1-2 Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional

Descoperire îngrozitoare în Ucraina » Fotbalist torturat, ucis și aruncat într-o groapă comună!
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Descoperire îngrozitoare în Ucraina » Fotbalist torturat, ucis și aruncat într-o groapă comună!
Pierde Bayern Munchen la masa verde? Ce urmează în Bundesliga, după gafa incredibilă a campioanei
BAYERN MUNCHEN
Pierde Bayern Munchen la masa verde? Ce urmează în Bundesliga, după gafa incredibilă a campioanei

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
dora
dora  •  03 Aprilie 2022, 14:50

2 penaltyuri acordate ușor pentru Real după un gol discutabil anulat gazdelor, asta am scris și eu aseară după meci, comentariu la alt articol. Și mi-a sărit în cap un postac, fan Real, că tanti ai văzut alt meci !

valyomanyd
valyomanyd  •  03 Aprilie 2022, 14:41

ALBitrul si-a facut datoria !

lionforever
lionforever  •  03 Aprilie 2022, 14:11

Penibil arbitrul acestui meci.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează