INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC DUNDEE

Idee inedită la FC Dundee » Calendar sexy pentru salvarea clubului

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2010 00:00

Soţiile şi iubitele jucătorilor au pozat în lenjerie intimă ca să ajute financiar echipa, depunctată din cauza datoriilor.

Fetele sar în sprijinul lui FC Dundee. Deoarece echipa a fost penalizată cu 25 de puncte din cauza unei datorii de 470.000 de euro imposibil de plătit, soţiile şi iubitele jucătorilor au decis să se implice în strîngerea de fonduri pentru salvarea clubului, scoţînd un calendar sexy. Suma rezultată din vînzarea acestuia e folosită în contul acoperirii restanţelor, altfel trupa alb-albastră, "lanternă roşie" cu minus 8 puncte în loc de 17, va retrograda în loc să se bată la promovarea în prima ligă.

Calendarele hot s-au tras într-un tiraj de 1.000 de exemplare, la preţul de 9 euro bucata. Din comercializarea lor se strînseseră, pînă ieri, circa 4.200 de euro. Cum ideea a avut succes, se are în vedere tipărirea unei noi tranşe de calendare.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close