INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - JUVENTUS (MIERCURI, 21:45, GSP.RO, DIGI1, DOLCE1)

Iker, atac la ultraşi » Casillas a răspuns la fluierăturile propriilor fani: "Să vă f... în c... cu huiduielile voastre de c...t"

723 de meciuri a jucat Casillas la Real // Foto: Guliver/GettyImages
723 de meciuri a jucat Casillas la Real // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 12 mai 2015 00:00

Portarul madrilen, 33 de ani, care a jucat toată cariera pe "Bernabeu", mai are contract două sezoane. Şi 14,5 milioane de euro salariu de luat.

Iker n-a mai rezistat. Duminică, la 2-2 acasă cu Valencia, scor care a îndepărtat definitiv Realul de titlu (Barca are 4 puncte în faţă), fanii l-au fluierat pe căpitan la fiecare atingere după ce a primit cele două goluri.

La un moment dat, Casillas i-a înjurat pe ultraşi: "Să vă f... în c... cu huiduielile voastre de c...t". Cuvinte surprinse şi redate de postul TV Cuatro. La fel ca reacţia dinaintea pauzei: "Situaţia asta îmi rupe ouăle".

Portarul iberic, 33 de ani, din 1999 la seniorii blancos, ar fi vrut să-şi încheie cariera la Madrid. Mai are contract două sezoane. În care ar urma să cîştige 14,5 milioane de euro (7,5+7). Numai din salariu!

18 trofeea cucerit Casillas în 16 ani de carieră la prima echipă a Realului; a mai cîştigat cu "naţionala" două CE şi un CM

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
aius
aius  •  13 Mai 2015, 08:12

mai ,,jumatate,,chiar trebuia sa ne spui asta? de asta nu esti intreg!

randoom_._
randoom_._  •  13 Mai 2015, 03:19
Postat de wutangman pe 12 Mai 2015, 14:11

Nu mi se pare o echipa de doi bani. Din contra, e una din cele mai mari echipe din istoria fotbalului si la care ma uit cu placere, pentru ca au practicat mereu un fotbal spectaculos.Cu toate astea pot spune ca au cei mai multi suporteri care nu iubesc si nu inteleg fotbalul, care tin cu aceasta echipa doar pentru faptul ca a castigat 5 cupe ale campionilor cand era bunicul copil si se jucau doar semifinale si finala.Si crede-ma si pe stadion 80% sunt la fel de afoni si au aceiasi motivatie de a sustine echipa.

au luat 6 cupe in perioada de care spui tu 1956-1966. si 4 ucl in ultimi 16 ani. si momentan este detasat echipa cu cele mai multe ucl/cce. mai mult,are cele mai multe ucl in noul format,adica 4.

madskills
madskills  •  12 Mai 2015, 23:43

clar nu merita iker asemenea tratament. dar acolo e Real Madrid, cerințele sunt incredibile, indiferent cum te cheamă și ce ai făcut pentru club. și sa fim sinceri, iker de vreo 3-4 ani e doar o umbra a portarului fabulos care a fost odată. Greșește mult și des și din păcate pentru el, multe au fost meciuri decisive. Mai bine se lasă sau pleacă, decât sa îndure asa tratament și mai ales sa știe ca nu mai poate aduce un plus echipei.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează