INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Încă o victorie clară? Barcelona dă piept cu victima preferată + cotă MĂRITĂ pentru pariori

FC Barcelona Foto: Reuters
FC Barcelona Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 09:00

Barcelona o înfruntă azi, de la ora 19:30, pe Eibar în prima partidă din 2019 pe Camp Nou.

Catalanii ar trebui să aibă o misiune ușoară, impunându-se în toate confruntările directe. Și pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale, un bookmaker important oferind pentru un succes al Barcelonei cota 35 (detalii AICI)!

Formația blaugrana domină și în acest sezon campionatul Spaniei. Cu 5 puncte avans față de locul 2 și la 10 distanță de Real Madrid, Barcelona e tot mai aproape de al 26-lea titlu din istorie. Spre deosebire de principalele urmăritoare, care au programate meciuri dificile în această etapă, catalanii vor întâlni o echipă pe care au dominat-o în precedentele întâlniri.

  • Barcelona s-a impus în toate cele opt meciuri directe cu Eibar și a primit numai patru goluri. În schimb, a înscris de 28 de ori, adică o medie de peste 3 goluri pe meci.
  • Acasă, Barcelona a pierdut un singur meci din cele 15 disputate în acest sezon, 3-4 cu Betis.
  • Eibar n-a mai cunoscut gustul victoriei din noiembrie și vine după cinci remize consecutive, patru dintre ele pe teren propriu. În deplasare a bifat un singur succes, 3-2 cu Girona.
  • Valverde nu poate conta pe Vermaelen, Umtiti și Rafinha, toți accidentați, în timp ce oaspeții au o listă ceva mai lungă de absenți: Pedro Leon, Ramis, Dmitrovic și Enrich (accidentați), Escalante și Calavera (incerți).

La o casă de pariuri, cota pentru un nou succes al Barcelonei este mărită de la 1.11 la 35.00 - detalii AICI! Oferta este pentru jucătorii noi, iar suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria formației blaugrana poate aduce un câștig de până la 175 de lei cu un efort minim! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei cu cotă 35.

Advertisement

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează