INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Indiciul final » Staff-ul lui Chelsea a fost anunţat de revenirea iminentă a lui Mourinho

Prin hublou se vede clar drumul către Canalul Mînecii. Mourinho este gata să spună Hasta la vista! // Foto: Reuters
Prin hublou se vede clar drumul către Canalul Mînecii. Mourinho este gata să spună Hasta la vista! // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 18 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 17 mai 2013 19:32

L'Equipe a confirmat din surse apropiate conducerii londonezilor că portughezul va pleca de la Real în vară. ”Toată lumea ştie cine va fi noul manager”, a declarat interimarul Rafa Benitez.

Întoarcerea după aproape 6 ani a lui Mourinho la Chelsea este iminentă. Indiciul ce mai lipsea a fost furnizat de L'Equipe, care a aflat că stafful cîştigătoarei Europa League a fost anunţat că portughezul revine pe Stamford Bridge în această vară.

Cotidianul francez a scris că antrenorul de 50 de ani "va trebui să împartă însă puterea cu directorul tehnic Michael Emenalo, responsabil şi cu transferurile".

E ultima piesă dintr-un puzzle completat după triumful cu Benfica de anunţul prelungirii cu un sezon al contractului lui Lampard, jucător foarte apropiat lui Mourinho şi care a rămas tocmai pentru portughez.

Interimarul Benitez s-a resemnat, "e clar că va fi un antrenor nou în stagiunea viitoare şi toată lumea ştie cine va fi". Mourinho nu face decît să confirme declaraţia dată în 2012, după ce a văzut o poză cu autobuzul imperial al lui Chelsea sărbătorind Liga Campionilor: "Anul viitor mă voi întoarce acolo".

A rupt poza lui Mou!
Un ziarist brazilian a şocat joi la conferinţa de presă organizată de Real. Furios că Mourinho a lipsit şi l-a trimis în locul lui pe Sergio Ramos, jurnalistul a scos o poză cu antrenorul portughez a scuipat-o şi l-a numit "arogant idiot". După care a făcut-o bucăţele, în faţa colegilor străini uluiţi de absenţa lui Mourinho.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează