INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STUDIU

Infidelitatea creşte semnificativ în timpul El Clasico

Fanii sînt avertizați că pot fi trădați cînd se joacă El Clasico
Fanii sînt avertizați că pot fi trădați cînd se joacă El Clasico

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2012 17:08

Partidele dintre Real Madrid şi FC Barcelona sînt ideale pentru a călca strîmb într-o relaţie. Ideea este susţinută de agenţia matrimonială ”Ashley Madison”. Potrivit acesteia, numărul infidelităţilor se măreşte semnificativ cînd se dispută El Clasico.

Ca exemplu e dat duelul dintre  cei doi granzi din decembrie trecut, cîştigat de catalani cu 3-1. ”Ashley Madison” a indicat că în timpul jocului, între orele (locale) 22:00 şi 24:00, numărul aventurilor amoroase a crescut cu 280 la sută! ”Femeile din Spania au profitat să fie infidele atîta vreme cît partenerii lor erau preocupaţi total cu meciul”, a precizat agenţia, care îşi îndeamnă clienţii (peste două milioane de ”prieteni” în toată lumea) să fie infideli sub sloganul ”Viaţa este scurtă, să ai o aventură”.

În acelaşi context, ”Ashley Madison” a publicat, în timpul lui El Clasico de miercuri, un anunţ inteligent: ”Tu te uiţi la meci, dar ştii unde e soţia ta?”.
Anul trecut, a făcut oferte de sponsorizare pentru FC Sevilla şi Atletico Madrid. Nu s-a ajuns la nici un acord.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
ravanelly
ravanelly  •  26 Ianuarie 2012, 20:31

al naibi !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează