INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Înţelegere Zidane-Ronaldo » Când va reveni portughezul pe teren şi în ce condiţii

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat joi, 08 septembrie 2016 18:34

Cotidianul Marca anunţă că, după lungi discuţii între Zinedine Zidane şi Cristiano Ronaldo, portughezul este foarte aproape de a se întoarce pe teren şi de a-şi face debutul în noul sezon.

Zidane nu vrea să rişte nimic şi îl va folosi doar un număr limitat de minute în partidele ce vor urma. Mai exact, conform sursei citate, portughezul va evolua aproximativ o oră de joc în partida de sâmbătă, din campionat, contra Osasunei, urmând ca miercuri, în primul meci din grupele Champions League, contra lui Sporting Lisabona, să joace 70 de minute.

Astfel, Zidane nu doreşte să forţeze recuperarea starului portughez pentru a nu risca o recidivă, mai ales că trupa sa va avea un program foarte încărcat în săptămânile următoare: 7 partide în 22 de zile.

Cristiano s-a accidentat la genunchi în finala Campionatului European din acest an, rămânând celebre lacrimile lusitanului la ieşirea de pe teren. Chiar şi aşa, Portugalia a reuşit surpriza şi a câştigat trofeul împotriva gazdei Franţa.

Ronaldo a ratat şi primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, contra Elveţiei, meci pierdut de formaţia sa cu 2-0. Din acea grupă mai fac parte Ungaria, Letonia, Insulele Feroe şi Andorra, astfel că şansele acestora la calificare rămân destul de mari.

Fără Ronaldo şi Benzema pe teren, Real Madrid a început perfect campionatul cu două victorii din două, 3-0 cu Real Sociedad şi 2-1 contra celor de la Celta Vigo, Bale, Morata şi Asensio suplinind absenţa acestora din atacul madrilen.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează