INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Joonas Tamm și-a găsit echipă! Cu cine a semnat după ce Becali nu l-a mai vrut la FCSB

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 11:49 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 12:27

După despărțirea de FCSB, fundașul central estonian Joonas Tamm (31 de ani) și-a găsit rapid echipă.

Dorit și de Rapid la începutul campanii de transferuri, apărătorul care a plecat de la FCSB după doar un an va juca în Bulgaria. El a semnat cu Botev Plovdiv, care a terminat pe 10 în sezonul trecut, potrivit sportro.

La Botev Plovdiv, fundașul va fi antrenat de Stanislav Genchev, fost jucător în Liga 1 la FC Vaslui.

6 trofeeare Botev Plovdiv în palmares: 2 campionate, 3 Cupe, o Supercupă

Victor Pițurcă se revoltă! Nu o vrea pe FCSB în Ghencea: „Nu știu de ce vrei să vii în casa unor oameni care nu te doresc. Nu știu ce vrei să demonstrezi”
FCSB
Victor Pițurcă se revoltă! Nu o vrea pe FCSB în Ghencea: „Nu știu de ce vrei să vii în casa unor oameni care nu te doresc. Nu știu ce vrei să demonstrezi”

Tamm a fost om de bază la FCSB

Venit în vara lui 2022 de la FCSB, Tamm a devenit titular la formația roș-albastră, bifând 44 de meciuri în toate competițiile. Cu toate că a fost unul dintre cei mai buni jucători, Gigi Becali a decis să nu-i prelungească înțelegerea, iar acesta a părăsit România, spre nemulțumirea lui Mihai Stoica, managerul general al clubului. Recent, acesta a spus că nu este de acord cu îndepărtarea fundașului cotat la 800.000 de euro de transfermarkt.

„Gigi a zis că-l interesează să pornească construcția de la fundași. După Planic, Tamm a fost cel mai rapid fundaș central pe care l-am avut. Știu că e pierdere, dar ce să fac? Când o să am bani și posibilitatea de a avea un club, atunci voi hotărî eu. 

Tamm garantez că va juca oriunde va semna. Are 31 de ani și a jucat mereu titular, la toate echipele la care a fost. Știu că Rapid și CFR au fost interesate de el, dar Tamm are pretenții salariale foarte mari”, a precizat Mihai Stoica la OrangeSport.

Citește și: 

E oficial, Hagi și-a vândut puștiul-minune în Premier League: „Afacerea e gata!”

Scandal-monstru la o echipă din Superligă! Anunțul-ȘOC al suporterilor: „Am luat decizia de a nu mai susține clubul de fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  13 Iulie 2023, 12:44

O mică dezinformare...Tamm nu a fost dat afară ci Becali a vrut să prelungească înțelegerea pe aceeași bani...GSP sa ne spună pe ce bani joaca Tamm la Plovdiv și apoi...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează