INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Șoc la Marseille! Jorge Sampaoli și-a dat demisia » Ce l-a nemulțumit pe argentinian

Jorge Sampaoli // Foto: Getty Images
Jorge Sampaoli // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 01 iulie 2022 16:35 / Actualizat vineri, 01 iulie 2022 17:16

Jorge Sampaoli, antrenorul de 62 de ani al Olympique Marseille, s-a revoltat din cauza campaniei dezastruoase de transferuri și va avea în următoarele ore o întâlnire cu președintele clubului pentru a rezilia contractul valabil până în 2023.

Furtună din seninul unei după-amiezi de vară la Marseille. Nici nu s-a dat startul pregătirilor pentru noul sezon și a apărut primul conflict. Jorge Sampaoli a anunțat că demisionează! Nemulțumit de turnura pe care au luat-o negocierile pentru mutările din mercato, antrenorul argentinian a decis să renunțe la anul de contract pe care îl mai avea și urmează să discute cu Pablo Longoria termenii despărțirii.

Schimbări la toate nivelurile la Chelsea » Londonezii și-au luat un PR de 70 de ani, care a lucrat și cu Madonna: „Cel mai influent din Marea Britanie”
ANGLIA
Schimbări la toate nivelurile la Chelsea » Londonezii și-au luat un PR de 70 de ani, care a lucrat și cu Madonna: „Cel mai influent din Marea Britanie”

Concret, totul a pornit de la faptul că OM nu a adus până acum aproape pe nimeni, deși Sampaoli a avertizat că e nevoie de întăriri pentru participarea în grupele de Champions League. Au venit doar tânărul le Isaak Touré de la Le Havre și Samuel Gigot, pe care îl rezolvaseră deja din ianuarie.

Cotidianul L'Equipe se întreabă dacă Sampaoli nu pune astfel doar presiune pe conducere pentru a se mișca pe piața achizițiilor, numai că hotărârea pare definitivă. Și Marseille trebuie să-și caute acum în primul rând un nume pentru banca tehnică.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu despre războiul din Ucraina » Dezamăgit de marile cluburi europene: „Ar fi putut ajuta Ucraina cu meciuri de caritate”

L-a convins Chiellini! Drăgușin a acceptat să meargă la Genoa după ce a primit un mesaj de la idolul său

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează