INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jose Mourinho vede o conspiraţie în Premier League: "Toţi sînteţi împotriva lui Chelsea!"

Fabregas (în albastru) cade lovit de Targett // Foto: Guliver/GettyImages
Fabregas (în albastru) cade lovit de Targett // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 30 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 decembrie 2014 21:06

Managerul a protestat isteric după ce arbitrul Anthony Taylor i-a refuzat un penalty lui Fabregas la 1-1 cu Southampton.

Mecanismul perfect al lui Mourinho s-a blocat la Southampton, al 4-lea egal în acest sezon de Premier. Dar Chelsea e încă lider şi tot la trei puncte de City, care s-a încurcat şi ea într-un incredibil 2-2 acasă cu Burnley (locul 19 din 20).

Totuşi, Mou nu poate fi liniştit de nimeni. E convins că i s-a furat victoria în minutul 55, la 1-1. Fabregas a fost agăţat în careu de Targett, iar "centralul" Taylor a fluierat, oprind meciul. Însă nu pentru a da penalty, ci pentru a-l avertiza pe playmakerul londonezilor.

"Voi toţi, ziarişti, comentatori, manageri, puneţi presiune pe arbitri, îi faceţi să greşească. E o campanie împotriva noastră. Nu ştiu de ce aţi pornit acest război şi nici nu mă interesează", a tunat portughezul, acuzîndu-l pe Taylor: "Toţi ştiu că a fost 11 metri. Oamenii greşesc, arbitrul a greşit şi el, o eroare foarte mare. E tînăr şi valoros, un băiat bun care acum a gafat. I-am urat lui Taylor să aibă un an extraordinar, dar i-am şi zis că ar trebui să-i fie ruşine".

"Meci după meci, managerii adverşi îi acuză pe jucătorii lui Chelsea că simulează. Şi arbitrul transformă un penalty clar într-un cartonaş galben" ( Jose Mourinho, manager Chelsea)

"Un contact evident, nu putea fi decît penalty. Arbitrul n-a făcut meciul vieţii şi cred că n-a dormit bine deloc. A avut o prestaţie jalnică" (Cesc Fabregas, mijlocaş Chelsea)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Decembrie 2014, 12:56

...arbitrii englezi sunt cei mai slabi din Europa...

alexbarosanu
alexbarosanu  •  30 Decembrie 2014, 11:57

anul asta e campion! e nr 1

Vezi toate comentariile (2)
Comentează