INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Vedetele mai și pleacă din Arabia Saudită, nu doar vin » Cine e primul străin care vrea să renunțe la acordul cu Al-Ittihad

Deși a fost titular, Jota nu s-a integrat la Al Ittihad și vrea să plece // Foto: Getty Images
Deși a fost titular, Jota nu s-a integrat la Al Ittihad și vrea să plece // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 17:02 / Actualizat luni, 21 august 2023 19:56

Portughezul Jota (24 de ani) s-a săturat deja de atmosfera de la echipă și se gândește să rezilieze acordul. În urmă cu o lună, extrema era transferată de la Celtic cu 30 de milioane. Nu se cunoaște încă motivul pentru care Jota cere să revină în Europa.

La o lună de la declanșarea operațiunilor de transfer a cât mai multor staruri din Europa, a apărut primul fotbalist ce vrea să facă o cale întoarsă. Deși a fost folosit în toate meciurile de Al-Ittihad, Jota nu mai suportă atmosfera din vestiarul echipei și nici criticile fanilor, ce consideră că extrema portugheză nu are un statut de vedetă și a fost adus doar la cererea antrenorului Nuno Espirito Santo. 

Ziarul Al-Sharq Al-Awsat' scrie despre o criză internă și anunță că Jota ar putea fi urmat de brazilianul Marcelo Grohe și egipteanul Tariq Hamed, ultimul fiind curtat de Al-Wehda!

Neymar a venit accidentat în Arabia Saudită! Brazilianul a ratat ieri debutul la Al-Hilal, în meciul cu Al Feiha
ARABIA SAUDITĂ
Neymar a venit accidentat în Arabia Saudită! Brazilianul a ratat ieri debutul la Al-Hilal, în meciul cu Al Feiha

Al-Ittihad a debutat cu 3-0!

„Atmosfera este dominată de o tensiune existentă în sânul echipei, de vină fiind situația instabilă a jucătorilor aduși din Europa. Plecarea lui Jota ar trebui să contribuie la o liniștire a vestiarului", explică sursa citată. Jota a fost cumpărat cu 30 de milioane de euro de la Celtic, care l-a luat cu doar 7,5 milioane de euro de la Benfica în 2022. 

La echipa pregătită de Nuno Espirito Santo mai sunt Karim Benzema, Fabinho și N'Golo Kante. Startul în noul campionat a fost excelent: în prima etapă Al Ittihad a câștigat cu 3-0 în fața lui Al-Raed, fosta formație a lui Șumudică și Lung jr, după care a urmat un 2-0 acasă cu Al-Taee.

Al-Ittihad a pus ochii și pe Mo Salah

Cum mercato este deschis în Arabia Saudită până pe 20 septembrie, șeicii mai vor să cumpere jucători cu faimă și Al-Ittihad s-ar fi oprit la numele lui Mohamed Salah. 

Egipteanul mai are doi ani de contract cu Liverpool și ar deveni al patrulea jucător plecat în Golf în această vară. Deocamdată nu s-a avansat nicio ofertă, dar tentația va fi mare și pentru el, la 31 de ani.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Chemat la interviul din pauză, elevul lui Boloni a comis-o într-un mod frapant » Derapajul care îi poate aduce o suspendare drastică

Reacția președintelui Federației Spaniole, după ce a sărutat-o pe gură pe Jenni Hermoso: „Este o glumă între doi prieteni. Terminați cu prostiile!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  21 August 2023, 18:40

Daca vor jucatori cu faima ar putea sa-l aduca si pe Florinel Coman.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează