INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - BRIGHTON 0-1

Klopp a dezarmat: „Din acest moment, Liverpool nu se mai bate la titlu!”

Jurgen Klopp // FOTO: Guliver/GettyImages +20   FOTO
Jurgen Klopp // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2021 11:45 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 11:53

Liverpool a pierdut cu Brighton, 0-1, iar managerul Jungen Klopp admite, după al doilea eșec la rând pe Anfield, că nu-l mai interesează diferența față de primul loc: „Trebuie să jucăm mai bine și să ne batem pentru puncte”.

Anfield Road a încetat să mai reprezinte o fortăreață. După ce Burnley a frânt seria istorică de 68 de meciuri în Premier începută în aprilie 2017, a venit rândul lui Brighton, altă echipă ce încearcă să evite retrogradarea, să-i dea lovitura lui Liverpool. Fără Mané, autorul ultimului gol de pe teren propriu, a fost tot 0-1. Iar campioana a revenit pe 4, la -7 de Manchester City și cu un meci în plus jucat. 

Jurgen Klopp: „Nu mă mai interesează diferența față de lider”

Nici Jürgen Klopp nu mai crede în păstrarea titlului. „Ca manager al lui Liverpool, ar trebui să zic «oh Doamne, vrem să fim din nou campioni, sigur că ne dorim!». Dar avem nevoie de meciuri și rezultate. Și nu le obținem, ăsta-i adevărul. Nu facem îndeajuns de mult să câștigăm. Trebuie să luptăm pentru alte lucruri, pentru cele trei puncte. Încă nu e decis cine va reuși duminică. Trebuie să încercăm să jucăm mai bine. Nu mă mai interesează diferența față de lider!", declară neamțul.

Liverpool, 25 de goluri primite

Adevărul crud e că Salah și Firmino n-au șutat deloc la poartă, nu și-au creat ocazii cu echipa de care aparțin Florin Andone și Tudor Băluță, pentru că „n-au fost proaspeți mental", cum s-a plâns Klopp. Absențele defensive (a lipsit și portarul Alisson!) nu explică întrutotul criza „cormoranilor". Liverpool a încasat deja 25 de goluri în 22 de etape, față de 33 primite în tot campionatul trecut. 

37 de aniau trecut de la ultima serie de trei meciuri fără gol marcat acasă de Liverpool. Are 348 de minute pe sec pe Anfield

1 șutcadrat din 13 expediate a avut Liverpool contra lui Brighton, superioară miercuri, 13 șuturi (4 pe spațiul porții și un gol)

  Adevărul este că atunci când eram pe locul 12 nu ne mai gândeam la titlu, ci să prindem măcar Europa League. Acum luăm fieare meci în parte 
- Pep Guardiola, manager Manchester City

VIDEO Marius Niculae, dezvăluire incredibilă: „La Mainz, cu Klopp, făceam vitaminizare. Stăteai 45 de minute cu ele… Le băgai pe venă!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ce notă a luat Ianis Hagi în presa scoțiană » „Ne trebuia puțină magie”

Probleme la Atletico Madrid » Simeone nu își poate folosi starul în etapele următoare

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează