INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED 7-0

Jurgen Klopp a ținut să transmită un mesaj, după victoria istorică a lui Liverpool în fața lui Manchester United: „Să știe toată lumea!”

Jurgen Klopp / Sursă foto: Guliver/Getty Images +10   FOTO
Jurgen Klopp / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2023 20:50 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 22:24

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, a rămas și el surprins de maniera în care echipa sa a câștigat în fața lui Manchester United. „Cormoranii” s-au impus cu 7-0, administrându-i rivalei cel mai dur eșec din istoria confruntărilor directe. 

La finalul meciului, neamțul le-a transmis un mesaj subtil celor care au sugerat în ultima vreme că era lui Liverpool a ajuns la final și că ar fi nevoie de un moment zero pe Anfield. „Suntem încă prin preajmă!”, spune Klopp. 

Criză de nervi a lui Jurgen Klopp pe margine, imediat după golul de 7-0 cu Manchester United! Ce a cauzat furia neamțului
LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED 7-0
Criză de nervi a lui Jurgen Klopp pe margine, imediat după golul de 7-0 cu Manchester United! Ce a cauzat furia neamțului

Jurgen Klopp: „Să știe toată lumea, încă suntem prin preajmă”

„Toată lumea a jucat foarte bine în această seară, totul a fost perfect. Lucrurile au mers într-o direcție pozitivă. Am pus pe tapet o mostră din lucrurile de care suntem capabili. Nu e vorba doar despre scor, ci și despre performanța noastră. E absolut fabulos ce au reușit jucătorii. 

Am jucat un fotbal de cea mai înaltă calitate în fața unei echipe în formă. Partea a doua a început foarte bine și s-a încheiat foarte bine. Ăsta este fotbalul.

A fost un meci foarte spectaculos, cu goluri incredibile. Ce pasă a reșit Robbo (n.r. - Andy Robertson) la primul gol, ce finalizare din partea lui Cody Gakpo! Fără cuvinte! Este un impuls spre direcția corectă. Să știe toată lumea, încă suntem prin preajmă!”, a spus Jurgen Klopp, în dialog cu televiziunile britanice. 

Liverpool - Manchester United 7-0: cea mai mare victorie din istoria acestui duel!

Liverpool a zdrobit-o pe Manchester United în Premier League cu un uluitor 7-0 și s-a apropiat la numai 3 puncte de locurile de Champions League. „Cormoranii” au înscris de 6 ori după pauză. Este cea mai mare diferență de scor din istoria confruntărilor directe dintre cele două echipe!

Este cea mai mare victorie din istoria acestui duel, după un 7-1 pentru Liverpool înregistrat în 1895, când United era denumită Newton Heath.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din istoricul Liverpool - Manchester United 7-0

+6 FOTO

Citește și alte știri despre Liverpool: 

Fanii lui Manchester United n-au mai suportat umilința! Scene rar văzute la un meci de Premier League

FOTO Criză de nervi a lui Jurgen Klopp pe margine, imediat după golul de 7-0 cu Manchester United! Ce a cauzat furia neamțului

7-0! ULUITOR! ISTORIC! Liverpool a distrus-o pe Manchester United într-o repriză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
VardyParty
VardyParty  •  07 Martie 2023, 16:12
Postat de balderis pe 07 Martie 2023, 10:46

Foarte bine au făcut, trebuia mai rău, noi n-am fi regretat ! Dar aveți un talent uriaș , de a vă tetona grenada în proprii chiloți ! Becali: sigur că la noi în galerie sunt cei mai mulți ,,minoritari” , dar asta pentru-că suntem mai numeroși !!!!!!!!Tot Becali: suporterii noștri sunt mai proști așa, ei nu au prea multă carte !!!!

… este vreun motiv pentru care impartașești mica ta obsesie cu ßecali cu toată lumea…? Posibil ca asta ai ceva șanse sa o tratezi. Partea cu Sapunaru… hmmm.. Hai, succesuri, vor veni si zile mai bune pentru tine. Sau nu.

balderis
balderis  •  07 Martie 2023, 10:46
Postat de VardyParty pe 06 Martie 2023, 16:32

Am trait s’o vad si p’asta. Unul de la tine d’acolo sa vada un neamț ca si cel mai bun din lume. In mod normal, bunicii lui Klopp faceau Sapunaru din ai tai.

Foarte bine au făcut, trebuia mai rău, noi n-am fi regretat ! Dar aveți un talent uriaș , de a vă tetona grenada în proprii chiloți ! Becali: sigur că la noi în galerie sunt cei mai mulți ,,minoritari” , dar asta pentru-că suntem mai numeroși !!!!!!!!Tot Becali: suporterii noștri sunt mai proști așa, ei nu au prea multă carte !!!!

VardyParty
VardyParty  •  06 Martie 2023, 20:49
Postat de Tibisor pe 06 Martie 2023, 18:59

Mai baiatule , Klopp este de departe unul dintre cei mai cerebrali antrenori de pe glob ! Asculta-l cu atentie , si vei vedea ce super-clasa are ! Vai de crucea ta !

Tibishor, tradu si mie asta, cand ai un moment: JURGEN KLOPP REFUSES TO ANSWER QUESTIONS FROM JOURNALIST IN SPIKY PRESS CONFERENCE AFTER LIVERPOOL LOSS It was a difficult day for Liverpool on the road at Molineux as the Reds slipped to a 3-0 defeat. The loss leaves Jurgen Klopp's Reds 11 points adrift of the top four and facing a huge task to qualify for the Champions League. Klopp cut a frustrated figure after the game and was involved in a spiky exchange with a journalist in his press conference. --- Asta e omul tau. Trebuie si un desen?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează