INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KUBAN KRASNODAR

Kuban are fani în Anglia! Suporterii lui Chelsea urmăresc partidele din liga a doua pentru Petrescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2010 00:00

Editorialistul publicaţiei britanice Four Four Two Mark Gilbey afirmă într-un articol că unul dintre campionatele pe care fanii englezi le urmăresc cu cel mai mare interes este cel din Rusia şi spune că fanii lui Chelsea sînt extrem de atenţi la evoluţiile pe care le are Kuban Krasnodar, echipă antrenată de Dan Petrescu.

Astfel, strategia tehnicianului român, care spunea că a ales Rusia pentru că îi oferă mai multe şanse de a ajunge în Insulă, pare să nu fie una lipsită de coerenţă. Petrescu a declarat în momentul în care a acceptat oferta lui Kuban că speră să transforme gruparea din Krasnodar într-o pretendentă la calificarea în Europa League în doar 3 ani şi a recunoscut că îşi visul său este să revină în Premier League în calitate de antrenor.

"Premier League a devenit un campionat previzibil, iar în căutare de noi senzaţii, oamenii se uită la fotbalul rusesc. Deja există fani Spartak, Zenit, Rubin sau CSKA. Suporterii lui Chelsea sînt atenţi la Kuban, atraşi de numele fostului idol de pe Stamford Bridge, Dan Petrescu", notează Gilbey.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
hanibal
hanibal  •  06 Noiembrie 2010, 15:33

Dane, sper sa ramai in Rusia, la Kuban inca 2 ani, sa-ti duci la bun sfarsit proiectul inceput, iti doresc bafta.

kautz
kautz  •  06 Noiembrie 2010, 14:51

dane succes vreau sa te vad la chelsea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează