INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Kuyt a aflat în cantonament că fiul său de 2 ani e la spital, după un accident rutier: "M-am speriat de moarte"

Dirk Kuyt, în 2012, la despărţirea de Liverpool, alături de Aidan, al treilea şi cel mai mic băiat al său // Foto: Reuters
Dirk Kuyt, în 2012, la despărţirea de Liverpool, alături de Aidan, al treilea şi cel mai mic băiat al său // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 06 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 05 ianuarie 2013 21:15

Atacantul lui Fenerbahce a fugit la Istanbul cu sufletul la gură, rugîndu-se ca Aidan să fie sănătos. Copilul a scăpat miraculos.

Dirk Kuyt, 32 de ani, internaţionalul olandez al lui Fenerbahce, era în cantonament cu galben-albaştrii la Belek, o staţiune pe malul Mării Mediterane situată la 496 de kilometri de Istanbul.

Vineri după-amiază, cînd şi-a deschis telefonul celular după antrenament, avea mai multe apeluri şi mesaje. Toate de la soţia sa, Gertrude, aflată la Istanbul cu cei patru copii: "Vino repede acasă, Aidan a fost internat de urgenţă în spital". Aidan, prîslea, care nu are nici doi ani, era cu bona sa într-un taxi implicat într-un serios accident rutier.

Imediat, batavul i-a cerut voie antrenorului Aykut Kocaman să plece. A ajuns la aeroport, îmbarcîndu-se în primul avion spre metropolă. "M-am speriat de moarte", a mărturisit apoi jucătorul. Dar s-a liniştit la spital: Aidan avea o rană la faţă şi mai multe contuzii, însă nici una gravă.

"I-am făcut patru tomografii la cap. Nimic serios", l-au anunţat doctorii. Iar un poliţist i-a spus: "E un miracol că micuţul nu are nici o leziune importantă". Ieri, Dirk s-a întors la Belek: "Mulţumesc lui Dumnezeu că Aidan e bine".

4 copii are Dirk Kuyt cu Gertrude: Noelle (7 ani), Roan (5), Jordan (4) şi Aidan (2)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ex_pitesteanul
ex_pitesteanul  •  06 Ianuarie 2013, 12:53

unul dintre fotbalistii mei preferati. desi foarte inteligent si tehnic niciodata nu s-a ferit sa munceasca pe teren. si nici n-a trisat fotbalul prin simulari sau miloaga.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Ianuarie 2013, 09:20

Un copilas foarte dragut ...ce ochi mari si albastrii are !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează