INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Saudiții, gata să facă o ofertă ASTRONOMICĂ pentru Kylian Mbappe!

Kylian Mbappe. Foto: Imago Images
Kylian Mbappe. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 14:11 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 14:42

Kylian Mbappe (24 de ani) n-a reacțional oficial la decizia lui PSG de a-l exclude din lotul care a plecat în turneul din Japonia și Coreea de Sud, dar surse din anturajul său susțin că nu va ceda și nu va accepta să-și prelungească angajamentul. Între timp, guvernul saudit a intrat pe fir și pregătește o ofertă colosală pentru a-l ademeni pe campionul mondial la Al Hilal. 

Este conflict deschis între PSG și Kylian Mbappe, după ce conducerea campioanei Franței a anunțat aseară că golgheterul echipei nu pleacă astăzi în stagiul de pregătire și jocuri amicale din Japonia și Coreea de Sud. 

Vestea excluderii din lotul lui Luis Enrique a venit ca un șoc, mai ales că atacantul francez participase la testul cu Le Havre (2-0), chiar închisese tabela în prelungiri. 

Președintele Nasser Al-Khelaifi n-a mai așteptat ziua de 31 iulie și a luat măsuri mai devreme, totul pentru a-l forța să semneze prelungirea acordului.

Alexandru Meszar a interzis mai mulți jurnaliști locali acuzându-i că nu scriu de bine de UTA: „Sunt un incomod. Și mă simt bine”
MEDIA
Alexandru Meszar a interzis mai mulți jurnaliști locali acuzându-i că nu scriu de bine de UTA: „Sunt un incomod. Și mă simt bine”

PSG îl plătește pe Kylian Mbappe doar să se antreneze

Calcule greșite, întrucât campionul mondial din 2018 s-a pregătit pentru orice și surse din anturajul său susțin că „este dispus să sacrifice sezonul viitor, rămânând la PSG fără să joace deloc”. Asta ar fi o lovitură pentru parizieni, care l-ar plăti fără să se folosească de el și l-ar pierde gratis la finele stagiunii viitoare, când îi expiră angajamentul

E un scenariu ce convine de minune celor de la Real Madrid, care nu ar mai cheltui o sumă foarte mare cu transferul, cota actuală de piață fiind de 180 de milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Îl deturnează saudiții pe Kylian Mbappe?

Imediat ce știrea a făcut înconjurul lumii s-au moblizat și șeicii din Arabia Saudită, avizi să mai cumpere o mare vedetă din Europa. 

Potrivit RMC Sport, saudiții sunt pregătiți să facă o ofertă aiuritoare pentru a-l aduce pe Kylian Mbappe la Al Hilal. Este vorba despre o propunere pe 2 ani care i-ar aduce lui Mbappe 400 de milioane de euro.

Și PSG ar ieși bine de pe urma afacerii, ar primi 200 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Mbappe, care mai are un an de contract.

Pentru ca oferta să fie și mai tentantă pentru Kylian, Al Hilal ar lua în calcul să introducă o clauză specială în contract, care i-ar permite lui Mbappe să plece după un singur sezon, adică în vara lui 2024.

Citește și:

Președintele lui Lazio, anunț despre viitorul lui Ștefan Radu

Alexandru Cicâldău, exclus din lotul lui Galatasaray pentru Liga Campionilor

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
concret
concret  •  22 Iulie 2023, 15:30

Lumea asta a luat-o razna rau de tot.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează