INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

L-a bătut pe portar pentru mafia pariurilor? Jucător agresat de un huligan în timpul unui meci

Momentul în care fanul mascat i-a sărit în spate portarului
Momentul în care fanul mascat i-a sărit în spate portarului

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2016 00:00

Un huligan l-a agresat în timpul jocului pe Aly Keita (Ostersund), dar casa de pariuri Svenska Spel susține că meciul cu Jonkoping ar fi fost aranjat.

Suedia, prima ligă, runda a 18-a. Luni seară, în minutul 90 al partidei Jonkoping - Ostersund, la 1-1, un extremist a pătruns pe gazon, vânându-l pe Aly Keita, portarul oaspeților.

L-a prins de gât și l-a lovit cu pumnii înainte de a fi placat de agenții de securitate. "Keita e în stare de șoc. Nu mai poate reintra", a anunțat delegatul echipei, iar arbitrul a suspendat jocul.

"De ce această agresiune?", s-au întrebat oficialii scandinavi. Nu înțelegeau. Mai ales că huliganul, în vârstă de numai 17 ani, nu era fan Jonkoping. Locuiește la Sodertalje, foarte aproape de Stockholm, la 300 km distanță de Jonkoping!

Ieri, casa de pariuri Svenska Spel a făcut o dezvăluire surprinzătoare: "Înaintea etapei, au fost multe zvonuri că un meci trucat va fi ținta unei agresiuni". Svenska Spel a deschis imediat o anchetă.

Aceasta a fost a doua partidă întreruptă în actualul campionat. Pe 27 aprilie, în timpul confruntării IFK Goteborg - Malmo, un jucător al oaspeților care se încălzea pe marginea terenului a fost atacat cu o ploaie de obiecte. Și Malmo a câștigat cu 3-0 la masa verde.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează