INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

LA Galaxy nu-l lasă pe Beckham la Milan decît pînă în vară

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2009 00:00

Directorul executiv al companiei care deţine clubul LA Galaxy, Tim Leiweke, a afirmat că mijlocaşul englez David Beckham va reveni din martie în Statele Unite, deoarece clubul nu s-a înţeles cu AC Milan în privinţa prelungirii împrumutului, informează ediţia online a Los Angeles Times.

Cele două grupări au avut mai multe runde de negocieri, iar americanii au cerut lui AC Milan să-şi mărească oferta, dacă vor ca Beckham să rămână în Italia până la vară. Oficialii milanezilor s-au consultat cu reprezentanţii Major League Soccer, după ce Beckham şi-a dat acordul să mai rămână în Italia.

"Trebuie să terminăm cu distracţia şi circul. Am primit o ofertă de la ei şi am refuzat-o. Noi îl vrem pe David înapoi, deoarece trebuie să ajute echipa, iar intenţia noastră este ca el să revină. Ştim că vrea să termine sezonul la AC Milan, dar clubul italian trebuie să ofere compensaţii către LA Galaxy, pentru că nu vrem ca echipa şi fanii noştri să sufere", a explicat Tim Leiweke. Presa engleză scrie că formaţia americană a cerut în jur de 20 de milioane de dolari.

Oficialul a precizat că jucătorul englez se va întoarce la formaţia din Statele Unite imediat după 9 martie, dacă echipele nu prelungesc împrumutul. "Dacă Galaxy are de câştigat mai mult fără David decât cu David, atunci vom analiza situaţia. Înţelegem infatuarea lui Beckham, care vrea să evolueze la unul dintre cele mai populare cluburi din lume şi este reticent la revenirea la o echipă care nu a ajuns anul trecut în play-off-ul MLS. David a spus foarte clar că în cazul în care noi decidem să revină, el se va întoarce", a mai spus reprezentantul clubului.

David Beckham poate evolua sâmbătă seară pentru AC Milan în partida cu Reggina, din Serie A.

NewsIn

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
 •  08 Februarie 2009, 15:35

baieti, seedorf joaca pe stanga, sau central... si nu mai spuneti ca seedorf e terminat, sau ca nu joaca bine... sa fim seriosi, e super jucator

 •  07 Februarie 2009, 18:37

:)) vreau neaparat sa-ti spun ca esti idiott.. pai bai smeker de tastatura ia zi tu pe ce parte joaca seedof de cand a inceput sezonu' asta? pe dreapta la televizorul tau fraiere.daca si tu te uiti la meciuri si vezi ca seedorf joaca pe dreapta inseamna ca nu ai treaba cu fotbalul. ia zi tu mie de cate ori a jucat pe dreapta? daca tie iti place cum joaca seedorf inseamna ca nu sti fotbal.doamne cat de prostt tre' sa fi sa spui ca seedorf joaca bine ?de ce il hiuduie lumea?de bine ce joaca??

 •  07 Februarie 2009, 16:52

seedorf pe dreapta..prietene..cate meciuri ale lui milan ai vazut..esti de-a dreptul imbecil..auzi..cica seedorf strica jocul..de trei ani de zile este singurul jucator constant de la milan..si beckham are contract pana in sezonul 2011-2012..nu vine ever liber de contract..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează